11 huhtikuuta 2010

Galna dagar på onsdag

Keskiviikkona lähden Oulussa käymään, ja samalle päivälle sattuu myös Stockmannin hullujen päivien avajaiset ;) jeijj! En kyllä Stockan kuvastosta juuri mitään löytänyt, mutta tällaisia tuotteita sieltä ehkä voisin tsiigailla...

On aika edullisia huiveja. Toisaalta mie omistan huiveja jo vinon pinon, mutta jos joku oikein ihana löytyis niin ehkä sen ostamista vois jopa harkita..

Tämä on kivan näkönen tunika. Haluaisin vain nähä että mitä ne muut kaks väriä tuosta ovat, tuo turkoosi nimittäin ei iske itelle yhtään. En vaan oo vaaleansini/turkoosi-ihmisiä...

Oi ja voi! Pentikin pallolamput, ihania. Haluaisin tuon isomman (24.90). Haluaisin niitä kaks kappaletta, mutta tosiaan viittäkymmentä euroa ei varmaan ees tilillä oo tällä hetkellä. Varjostimetkin niihin pitäisi myös ostaa..

Valkoinen kevättakki ois ihan jees - varsinkin kun sen saisi nuin edulliseen hintaan. Saa nähä onko niitä ennää yhtään siellä kun pääsen paikan päälle..

Audrey Hepbrunin (ja näemmä kirjotettu tuossa yläpuolella naisen nimikin väärin) elämästä kertovan kirjan. Siinä on kauniita kuviakin. Audrey on ollu mulle kauan aikaa tyyli-ikoni, ja kyllähän se neiti aikoinaan hyviä suorituksia veti leffoissa (: Nyt kyllä väsyttää niin paljon, että silmä meinaa luppasta koko ajan (vaikkakin tänään nukuttiin Lurun kans kahen tunnin päikkärit).

Tässä vielä vähän katseltavaa; nimittäin maailmankaikkeutemme (oletettu sellainen). Kun olet katsonut tämän videon, niin voit miettiä, että voitko ihan rehellisesti kysyä itseltäsi näin: "Onko oikeasti mahdollista, että olemme ainoita täällä maailmassa?" Yep. I didn't think so.

Ei kommentteja: