18 huhtikuuta 2010

kanasalaattia

Lurun kans meillä on tullu tavaks tehä salaattia ja paistettua kanaa. Se on tosi hyvää ja terveellistä, sekä tietenkin karppia!
Ensin sekoitetaan ihan normaali vihersalaatti: kurkkua, tomaattia ja salaattia. Sekaan sopivat myös mm. oliivit, fetajuustot, paprika ja kesäkurpitsa.
Sitten vaan kana paistetaan, maustetaan ja sekoitetaan salaattiin. Mausteina voi soijakastikkeen ja pippurin lisäksi käyttää chiliä, paprikamaustetta, puristettua valkosipulia, basilikaa tai inkivääriä.

2 kommenttia:

HoO kirjoitti...

HAHA! Melkosen säälittävä tuo hedelmäsalaatti. Mutta ehkä sen idea onkin juuri olla HYVIN vähähiilarinen ;)

Kivaa kuulla, että karpilla mennään synttärikemuissa.

Ja on muuten ihan ok kuvia :)

Henni kirjoitti...

niinpä kai ;> ku ei sitä hedelmäsokeria voi kaivaa pois niin sitte pistetään vaan hedelmiä tosi vähän.

Jep, vähän luulen vaan että booliin tulee semmosia aineksia että niissä on sokkeria :\ harmi vaan.. mutta en oikein muutakaan keksi ku yhenlaisen boolin mitä mulla haluttais..