25 kesäkuuta 2010

Glad Midsommar till alla!

Eilinen päivä meni lähinnä läsöillessä (syötiin kebabia eikä käyty salilla) ja tämä päivä on jatkunut samalla mallilla. Nyt on ihan huono omatunto kun on ollu kahen päivän salitauko ja huomenna saattaa olla pieni dagen-efter (kiitos upciderin extra kuivan omenasiiderin) joten huomisesta tulee myös saliton päivä.
Tänään oli ihan mahtava sää! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja kävin poikaystäväni kanssa ajelemassa skootterilla ympäriämpäri Tornio-Haaparantaa ja käytiin myös piknikillä! Oli superkivaa, mukana oli juustopatonkia, tuorekurkkua, aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustoa, suippupaprikaa ja kirskikkatomaatteja. Juomaksi oli lime-vichyä ja makeannälkään tummia viinirypäleitä.
Oli tosi kivaa. :) Ajattelin että vois ottaa ihan tavaksi! Vaikkakin sitten karppina - tuo vehnäpatonki on nimittäin aika pahaa hiilarimössöä. ;) Iltapäivällä mentiin kaverimme vanhempien luokse. Siellä oli porukka viettämässä juhannusta ja meille tarjottiin limsaa, tuoreita kirsikoita ja ihania leivoksia! Kääretorttupalanen oli laitettu kyljelleen ja sen päälle oli pursotettu kermavaahtoa ja koko komeus oli koristeltu tuoreilla mansikoilla ja vadelmilla. Ah, ihanaa!
Näillä eväillä piknikillä. Maistuis varmaan sullekki? ;) Hyvää juhannusta!
Puss, Henni.

Ei kommentteja: