07 heinäkuuta 2010

back to the sivistys

Viimeiset päivät on eletty kohtuu hyvillä ruoilla. Eilen saatiin mm. uusia perunoita, sipulivoikastiketta sekä vastapaistettua ahventa.
Jälkkäriks oli hilloja ja vaniljajäätelöä. Eli hyvin on syöty ja kaloreita sekä hilsuja on kerrytetty aika kivasti. (; Huomenna alkaa kuukauden mittainen tiukkaakin tiukempi dietti: kalorit vähenee, hilsut nolliin ja aerobinen liikunta lisääntyy. Hui! Sen vuoksi tänään on paljon herkuteltu ja koko päivä onkin näyttänyt lähinnä tältä:
Eikö olekki ihana?!
Ostin Iinekselle kaulapantaan kultaisen strasseilla koristellun nimilaatan Rovaniemen Prisman suutari-liikkeestä (se on samassa rakennuksessa siis, eli ei kuulu itse Prismaan). Tuo oli oikeasti 20 euroa, mutta sekaannuksen takia minun tarvi maksaa siitä vain 12 euroa. (Myyjä 1 sanoi hinnan 12 e ja alkoi kaivertamaan laattaa sillä aikaa kun olimme hellun kanssa kaupassa. Kun tulimme takaisin oli Myyjä 2 paikalla. Täytyy kyllä myöntää, että niin huonoa asiakaspalvelua en oo saanu pitkään aikaan, mitä häneltä sain.. Alkoi inttämään, että hinta on oikeasti 20 e, kun kerroin, mitä Myyjä 1 oli hinnaksi sanonut. Oli kyllä tyly ja inhottava henkilö. Myyjä 1 oli vielä paikalla ja sanoi, että luuli hinnaksi 12 euroa, että se oli kyllä puhtaasti hänen moka. Jos se ei ois myyny mulle tuota sillä luvatulla 12 eurolla, oisin kyllä sanonu, että piä kuule laattasti, mie saan netistä halvemmalla.. Mutta onneksi myi sillä luvatulla hinnalla. :'> ) Pelkään että strassit tippuu, joten lakkasin nyt kirkkaalla kynsilakalla strassien päältä. Luulis pysyvän?
Tänään tultiin hellun kanssa Posiolta Tornioon ja ns. normaalielämän pariin. Käytiin illalla vielä mässäämässä Haaparannalla. Syötiin hampurilaisateriat ja olen vieläki aivan täynnä! Päällä oli leggingsit (H&M), pallopaita (Sokos) ja korkkarit (H&M). Otan nyt tavoitteeksi, että pidän seuraavan kuukauden ajan mahollisimman paljon korkkareita, että jalat tottuu niihin. Voi mulla on jo ikävä minun ballerinoja! Huomenna jatkuu salitreeni näin hurjan neljän päivän jälkeen, pitkät alakropan sarjat ois vuorossa.

2 kommenttia:

Annastiina kirjoitti...

Aivan yli-ihana tuo Iineksen nimilaatta! <3

Henni kirjoitti...

Eipä. <3 Olen ihan rakastunu siihen.. Pitäiskö käyä ostamassa itelle tuomonen ja ripustaa kaulaan? ;)