25 heinäkuuta 2010

Polterabend

Eilen se viimein koitti, nimittäin tuntematon henkilö X:n polttaripäivä! Aamulla hän sai tämän kirjeen. Kirjeessä käskettiin tehdä 100 asiaa; mm. voittaa Nobel-palkinto, ajaa Ranskan ympäriajo pyörällä (ja voittaa se), kesyttää tiikeri ja perustaa sirkus sekä kirjoittaa Harry Potter-kirjat riisinjyvään.

Kuten varmaan huomaakin, 50's oli meidän teema.
Päivän aikana tuntematon henkilö X sai 10 kysymyskuorta, joihin hänen tuli vastata A/B/C vaihtoehdoilla. Pisteitä sai yhdestä kysymyksestä 1-3 ja hänellä meni niin hyvin, että hän sai 22 pistettä, jolloin illalla lunasti itselleen 22 euron arvoisen lahjakortin Beauty Channeliin.
Aamulla söimme hyvin. Aamupalaan kuului mm. appelsiinimehua, omenamehua, ruisnappisia, kinkkua, paprikaa, kurkkua, prinssinakkeja, pekonia, keitettyjä kananmunia, mansikoita, tuoretta ananasta, vesimelonia ja paljon muuta.
Muiden laittaessa aamupalaa kiharsin tuntematon henkilö X:n hiukset ja laitoin ne kiinni. Laitoin itselleni punaista kynsilakkaa ja meikkasin vahvat kajaalit silmiin. Punainen huulipunakin oli ihan must!
Ensimmäisenä menimme hohtokeilaamaan. Oli ihan sairaan siistiä, en ollu koskaan ennen käyny!
Tein viisi täyskaatoa, jippii. En ookkaan siinä niin huono ku luulin. :D (Harjotusta on vaan tullu aika vähäsen, oon viimeks keilannu...yläasteella?) Omat vaatteet on kaikki H&M:stä (siis paita ja hame). Korkkarini on skopunktenista ja huivi hiuksissani oli lainassa pikkusiskoltani.
Kauppakeskuksessa vein kolme kysymyskirjettä (niitä joita oli yhteensä 10) eri liikkeiden kassoille. Tuntematon henkilö X sai kolme tehtävää, jotka selvitettyään hän pystyi löytämään ne kolme kysymyskirjettä. Tehtävissä oli mm. runojen täydennystä sanoilla ja sanaristikoita. Olisitko itse tiennyt vastausta esim. näihin:
  • Entten tentten teelika mentten, hissun kissun vaapula vissun, _ _ _ _ _ keelin vot, viipula vaapula vot..
  • Veetään nuottaa, saahaan kaloja. Kissoille kiisket, koirille _ _ _ _ _ _ , isot kalat syyään, pienet kalat myyään..
  • Kammastani löysin mä pienen pienen _ _ _ _ , joka mulle lausui näin: tsibabaduida, osaatsä uida..
  • Istu isän polvel, äiti sanoi "_ _ _ _ _ _ _" isä sanoi istu vaan...
Kävimme tanssimassa jivea, ja meno oli vauhdikasta. Naurettiin kaikki välillä ihan kyyneleet silmissä, oli nimittäin tosi hauskaa. :'D
Tanssimme vauhdikkaan 50's-tyylisen tanssin biisin The firebird - Run around Sue tahtiin.
Illemmalla suunnistimme Golden Flower-kiinalaiseen meille varattuun pöytään. Omat hiukseni laitoin aamulla ihan vaan perusponnarille ja otsatukkaa (sitä ylikasvanutta) vähän tupeerasin ja kiinnitin sen ylös pinneillä.
Tässä minun sipulihärkä. Maistuis varmaan sullekkin? ;) Ommm namm oli niin hyvvää!
Karungissa meille oli varattu mökki illaksi ja yöksi. Mökin pihapiiriin kuului mm. leikkimökki..
... ulkosauna ja grillikota...
... itse mökki sekä aitta. Nukuimme kylläkin kaikki pirtissä, vaikka aitassakin olisi voinut nukkua.
Maisemaan kuului myös joenranta ja hiekkapohja (kunnes käveli pari metriä syvemmälle ja vastaan tulivat mutapohja ja levät..)
Teimme tuntematon henkilö X:lle kruunun kukista ja valtaistuimen saunan lauteille havuista ja kukista (kyllä, hän istui siinä ja saunoi kiltisti, vaikka neulaset varmaan pisteli paljasta ihoa aika ikävästi). Myös perinteiset morsiustaiat suoritettiin: koputeltiin saunan seiniä (karkottaa pahat henget), hierottiin X:n selkään vehnäjauhoa ja suolaa (että leipä ei lopu talosta eikä vanha suola ala janottamaan) sekä rikottiin selkään ja päähän kananmunia, että pysyy hedelmällisenä. Tuntematon henkilö X myös saunoi ruisleipä kainalossa (olikohan tämä nyt sitten siihen että leipä ei lopu vai että pysyy hedelmällisenä? No, niitä oli kaks leipää joten se oli kumpaankin sitten) sekä hänen selkäänsä vihdottiin koivun oksista tehdyllä vihdalla. Vihtaan oli laitettu myös yksi kuusen oksa (avioliitto ei ole aina vain pelkkää ruusuilla tanssimista). X myös juoksi ympäri saunaa alasti huutaen exiensä nimiä.
Oli ihana käydä ottamassa tänä kesänä talviturkki pois myös joessa. Käytiin kaikki pulahtamassa. (:
Iltapalalla oli mm. juustopatonkia, ananasta, mansikoita, salaattia, fetajuustoa, oliiveja, mustapippuri & valkosipuli & ruohosipuli tuorejuustoja, kinkkua, kurkkua ja tietenkin vähän tsiideriä. (;
Tarjolla oli myös karkkia (ommmmm), sipsia ja dippiä. Limsaakin oli paria eri makua ja kaikki oltiin ihan ähkyssä kun pistettiin viimein yöllä (aamuyöllä?) nukkumaan.
X sai meiltä yhdessä tehdyn aviovaimon selviytymispaketin.
Se sisälsi mm. chilipippuria (jotta tulisuus ei loppuisi avioliitosta), arvan (jotta jännitystä olisi), purukumia (jota voi sitten pureskella jos jännitystä on liikaa), unimaski (jotta vaimo saa omat kauneusunensa), aspiriinia (niihin vaikeisiin hetkiin), tulitikut (jotta roihu säilyisi), korvatulpat (kun melu on äitynyt liian kovaksi) ja suklaata (jotta elämä pysyisi makeana).

Päivä oli mitä parhain. Suurkiitos siitä kaikille teille, jotka teitte päivän mahdolliseksi ja teille jotka olitte mukana. (:

The first 50 years of Marriage
Are always the hardest

4 kommenttia:

Anna Nea kirjoitti...

Ooo, tommoset polttarit mäki sit joskus haluisin, kuulosti ihan super kivalta!

Henni kirjoitti...

Ja meillä olikin todella kivaa! (; Polttareiden ideoiminen oli tosi hauskaa ja koko hommasta jää kyllä ihanat muistot. :)

Anonyymi kirjoitti...

Täydellisen ihanat polttarit olivatkin! ;)
-H-

Henni kirjoitti...

Heee kiva että tykkäsit! <: