23 helmikuuta 2011

Rilluttelemassa

Tässä minun ja hellun eilinen aamiainen:
Ehkä arvaatteki, että itetehyt karjalanpiirakat ja kaurapuuro voisilmällä ei oo mulle? Jep. Mie söin pari pientä munakasta, raejuustoa, salaattia ja karppinäkkäriä.
Eilen käytiin koko perheen voimin kävelemässä laskiaiskulkueen mukana. Lähettiin yliopistolta ja mentiin Valdemarin rantaan kattomaan lumifutista. :) Ihmishuskykilpailu ja pimp my pulkka-kisa jäivät näkemättä, kun tuli sen verran vilponen ilma että lähettiin tallusteleen takasin kotia.
Haalarit on ihan must nuissa opiskelijatapahtumissa. Kun päällä on leggingsit, kahet kalsarit, collegehousut, haalarit, kaks pitkähihasta puseroa, villapusero, toppatakki, huivi, pipo ja kahet lapaset, niin ei ihan heti tuu kylmä. :D Kävellessä oli oikeastaan aika kuuma.. Aurinko paisto siniseltä taivaalta ja pakkasta oli vain -10 astetta!

Tässä vähän videota Iineksestä kun pääsettiin sen kotiintulomatkalla järven jäälle juoksemaan.
Illalla mie ja minun hyvä ystävä S lähettiin vähän rimpsalle Tivoliin. Päälle pistin leopardisukkikset (Lindex), mustat shortsit ja topin (H&M) sekä ruskeat luottokorkkarit (Skopunkten). Päätin olla selvinpäin ja ajaa autoa, ku ei oo rahaa taksiin ja seuraavana aamuna olis enkun tunti.
Hiuksia vaan vähän kiharrin kasvojen molemmilta puolin - muuten saivat olla ihan valtoimenaan auki. :)
Baarissa pitää olla mukana aina joku pikkunen väska mukana. Minun kultanen laukku BlendShen ja oon ostanu sen joskus aikoinaan Tornion entisestä Subwaysta (jossa oli mm. VeroModan ja Vilan vaatteita).

Eilen illalla pääsin nukkumaan joskus hieman ennen kolmea. Tänään oli herätys varttia vaille kaheksan, ku luento alkoi yheksältä - tai siis ainakin piti alkaa. Meikkasin, laitoin vaatteet päälle, luin luentoa varten pari artikkelia, söin aamupalan ja join paljon kahvia. Sitten kävelin kouluun ja menin luentosaliin. Siellä ei ollu kettään. Hmmm.. Sitte käväsin käytävällä sijaitsevalla tietokoneella kattomassa sähköpostin, ja sinnehän oli eilen tullu viesti, että keskiviikon luento on peruttu luennoitsijan sairastumisen vuoksi. Arg! :D No, tulin sitte kotia ja aloin kirjottaan tätä postausta. Tämän päivän opetus: Käy lukemassa sähköposti säännöllisesti.
Kattokaa miten jännän näkönen aurinko! Otin kuvan ihan vähän aikaa sitten. Näyttää aika aavemaiselta.. No, mitähän sitä tänään sitten vielä tekis? Lähtiskö salille, tai kenties uimaan? Jotain liikuntaa pitäis tänään kyllä harrastaa! :) Toivottavasti muiden päivät on alkanu vähän paremmin ku meikäläisen.. ;)

2 kommenttia:

Lara kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä tuo aamupala! JA just tuo sun puoli tuosta kuvasta. :D Oon miettinyt alkaa myös karppaan. Pittää alkaa tutkiin asiasta lisää.

Henni kirjoitti...

Heippa! Olihan se ihan maukas aamupala :'D Mutta aina haluttaa just sitä ruokaa, mitä ei sais syödä (kuten kaurapuuroa ja karjalanpiirakoita).. Osotteesta karppaus.info löytää vinkkejä karppaukseen ja netin keskustelufoorumit on pullollaan karppiaiheisia juttuja. :) Kannattaa kyllä ainakin kokeilla, itte oon jääny tähän hommaan ihan koukkuun. :)