10 kesäkuuta 2011

Kesäpäivä!

Tänään oon kyllä ehtiny tekemään vaikka ja mitä! Aamulla suuntasin nuoremman isosiskon ja tämän lasten kanssa Tornion kaupunkiin liikenneleikkipuistoon piknikille, jossa mukana oli myös siskon ystäviä lapsineen.
Mulla oli tietenki oma "lapsi" mukana - Iineksen otin mukaan ulos viettämään meän kanssa lämmintä kesäpäivää. Jo alkumatkasta pyöräreissu ja kuuma ilma tekivät pienelle japsille ilmeisesti vähän liian tiukkaa, joten minun ei auttanu muuku napana pentu kainaloon ja yrittää pysyä pystyssä pyörällä :'D Voin kertoa, että me ei yheltäkään ohimenevältä kävelijältä/pyöräilijältä/mopoilijalta/autoilijalta jääty huomaamatta, oltiin nimittäin varmasti sen verran huvittavan näkösiä. Lisäksi mie naureskelin ääneen ku Iines minun sylissä oli varmaan niin huvittavan näkönen :D Eilen kävin treenaamassa salilla käet ja nyt oli vähän tiukkaa pitää tuomosta +10kg karvapalleroa yhessä käessä, auts.
Perillekku päästiin niin levitettiin viltit varjoon ja alettiin napostelemaan piknik-eväitä: mulle salaattia ja suolakurkkua, Iinekselle juustoa, nakkia, meetvurstia ja keitettyä kananmunaa. Vettä oli meille kummallekkin omat pullot mukana. :)
Puistossa Iines lähinnä torkku ja makoili ihan rauhallisesti, vaikka ympärillä pyöri iso liuta lapsia.
Muiden eväät kiinnostivat Inkkiä vähän turhanki paljon.. kävipä se yhen pikkutytön eväsrasiasta keksinki nappaamassa!
Piknikin jälkeen pyöräiltiin Uiton rantaan, jossa olikin paljon ihmisiä uimassa ja ottamassa aurinkoa. Päivällä asteet varjossa kipusivat yli +30 asteeseen, joten kylmä jokivesi oli enemmän kuin tervetullut helpotus!Iines ensin vähän arasteli vettä - eihän se ole käyny uimassa viime kesän jälkeen - mutta uskaltautui sitten niin syvälle, ettei jalat yltäny lähellekkään pohjaa! Iines kävi uimassa varmaan lähemmäs parikymmentä kertaa kun taisi huomata, että vesi viilentää kivasti.
Kamera ei oo rikki vaikka siltä vähän näyttääkin :D Ilmeisesti auringon heijastuessa veteen minun kamera tekee jotain liiloja/valkosia/mustia viivoja kuvaan.. Don't care!
Uinnin jälkeen pyöräilin takas kotia ja Iineskin reippaasti sipsutteli koko matkan pyörän vieressä. Olin ihan puhki ja poikki, joten meän piti ottaa pienet tirtsut Inkin kanssa..
(kuvassa Iines ja siskon koira Lumi)
Illalla pyöräilin vielä siskon tykö Iineksen kanssa, sitten kotia syömään ja sitten illalla menin siskon tykö vielä "grillaileen", mutta koska ulkona oli niin pirusti sääskiä, päätettiin pysyä sisällä. Tarjolla oli kanaa, salaattia, turkkilaista jogurttia, punasta pestoa, patonkia ja valkosipulituorejuustoa. Tänään onki sitte tullu pyöräiltyä aika paljon :D Vajaa pari tuntia sitten tulin kotia ja nyt pitäis vielä alkaa tiskaamaan.. Ja samalla vois suunnitella mitä huomenna lauantaina hommailis!

3 kommenttia:

Jenssku kirjoitti...

Apua, kun Iines näyttää niin onnelliselta tuossa päikkäri-kuvassa. Se hymyilee! :D

jani.t kirjoitti...

hienoja kuvia ja mielenkiintoinen blogi:)

Jos sinua kiinnostaa valokuvaus,muotikuvat ja lause:

Mottomme on, että jokainen voi olla elämänsä malli kokoon tai ulkonäköön katsomatta, joten meille kaikki ovat tervetulleita:)

käy tutustumassa meidän blogiimme
http://differentstudio.blogspot.com

Henni kirjoitti...

Hei Jenssku! Ehkä Iines onki onnellinen ku sen ei enää tarvinu kipitellä minun pyörän vieressä tuolla helteessä :D