20 marraskuuta 2011

Joulu joulu on meillä...

 Aamulla, ennenku HoO lähti miehensä kans takas Tornioon, käytiin koirien kanssa kävelyllä. Ulkona oli n. -11'C eli kylmä! Tänne tuli talvi ihan yhdessä yössä: kun lumi sato maahan niin samalla ilma pakastu kymmenen astetta. Hyrrr!
Lenkin lopuksi käveltiin läheisen mettän läpi ja päästettiin koirat irti juoksemaan.
 Lokakuun lopussa kerroin että minun äiti ja pikkusisko kävi minun puolesta Ikean alennusmyynnistä ostamassa mulle kaks pöytälamppua. Nyt kun meillä oli viikonloppuvieraat kylässä, niin ne toi samalla mulle minun tavaroita Torniosta; muun muassa nuo lamput ja joulujuttuja.
 Nyt on makkariki ihanan näkönen! Ikkunan alle levitin käyttämättömänä olleen lampaantaljan ja siirsin pyöreää mattoa lähemmäs ovea.
 Kun viimeks kävin Torniossa unohdin ottaa sieltä mukaan pussillisen minun joulukoristeita, onneks HoO-sisko toi ne nyt mukanaan. Ensin ripustin timanttiset joulukuusenkoristeet meän kattokruunuun. Kun pääsin vauhtiin, ei joulusisustuksesta tietenkään tullu loppua ihan heti...
  Joulukoristeiden seasta bongasin kahet sisäjouluvalot. Toiset valot kieritin eteisen lipaston päällä olevan lintuhäkin yläosan ympärille.
Sitten pähkäilin kauan aikaa, että mihinkä mie laittasin ne toiset valot. Päädyin tunkemaan ne lintuhäkin vieressä olevan tekokasvipalleron sisään. 
HoO ja sen mies kävi nyt ekan kerran meän uuessa asunnossa ja toivat tullessaan tuparilahjan: virkatun korin. Kori on virkattu vanhoista sukkahousujämistä, joita sisko on meän mummolta saanut (mummo on aikoinaan ollut sukkahousutehtaalla töissä ja saanut sieltä ylijäämämateriaalia).
Korin etuosaan oli kiinnitetty itsetehty suloinen siili. Kori oli täynnä ruokatarvikkeita, mutta ruoat tyhjensin kaappiin ja sitten jouduin miettimään että mihinkähän tuo kori mahtuisi..
 Kylppärissä minun meikit on ollu kahessa laatikossa pyykinpesukoneen päällä. En oo ikinä oikein välittäny tuosta "pahvilaatikosta", joten se sai nyt lähteä.
 Laatikosta tyhjensin meikit upouuteen koriin, josta ne on nopea ottaa käyttöön.
Nyt pitäis saaha itteä niskasta kiinni ja raahautua salille treenaamaan jalkoja. Yhyy, en jaksa!
(Pakko kai se on silti lähteä...)

3 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Ihanan näköistä siellä teillä todella on ! :)
Ja kiva kun kori pääsi noinkin hyvään käyttöön.

Kiitos oikeinkin mukavasta viikonlopusta - ja kaikista taiotuista herkuista ;) NAM!
Kuukauden päästä sitten herkutellaan uudestaan -> MEILLÄ! ;)

Henni kirjoitti...

Vajaan kuukauden päästä taitaa olla pikkujoulujen vuoro ;) spagettia ja jauhelihakastiketta?

HoO kirjoitti...

:D