31 tammikuuta 2012

Money, money, money, must be funny...

...in the rich man's world! Siskoltani HoO:lta sain haasten, jonka olenki nähny kiertävän useammassa blogissa: "Kerro mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta 5 muuta bloggaajaa."
1. Ensin ostaisin ison kartanon keskelle maaseutua, johonkin rauhalliseen paikkaan piiloon katseilta. Minimimakkarimäärä on 6 ja kylppäreitä on oltava vähintään saman verran. Lisäksi iso sauna, uima-allas takapihalla ja iiiiiso keittiö.
2. Sitten ostaisin jonkun trooppisen saaren Välimereltä tai muualta Etelä-Euroopasta. Saarella pitäisi olla esim. renessanssiaikainen linna (ei keskiaikainen ku ne on niin kolkkoja).
3. Tietenkin tarvisin auton! Yli miljoonan arvoinen Rolls Roycen Phantom täyttäis minun tarpeet liikkua paikasta toiseen.
4. Jotta pääsisin minun trooppiselle saarelle, tarvisin kunnon ökyjahdin. Jahdilla voisi seilata pitkin maailman meriä ja muuten vain viettää aikaa. Tietenkin siinä pitäisi olla useampi makkari, hieno keittiö, ruokasali, uima-allas ja minigolfrata.
5. Viimeisimpänä (ja oikeastaan vähäisimpänä), haluaisin hevosen. Tai oikeastaan monta. Kartanon pihassa saisi kirmata ainakin norjanvuonohevonen, shirehevonen, suomenhevonen, arabianhevonen ja pari pientä sööttiä minishettistä.


Haaste lähtee seuraaville: Jenni, quu, Miina, Krista & Henna

Ei kommentteja: