13 tammikuuta 2012

Väsy!

Tällä viikolla olen treenaannu, syöny, siivonnu, nukkunu, tuijottanu TV:tä, torkkunu ja tuijottanu TV:tä, käyny äänestämässä, käyny tentissä ja palauttanu kandidaatin tutkielman. Tänään matkustin Tornioon Laurin ja Iineksen kanssa, kävin siskon tykönä kylässä ja vielä salilla treenaamassa. Sitten söin ja kävin saunassa. HUH. Nyt oikeasti, kunto loppuu kesken. Huomenna ois tarkotus aamulla pinkoa metsään, etsiä kuusi, sahata se, kantaa se autoon, ajaa auto ikeaan, tiputtaa kuusi keräyslaatikkoon ja lunastaa ikean kuusenkierrätyksestä tarjoama 100 kruunun lahjakortti. Sitten vielä juosta ikea läpi, tehä ostokset ja tulla kotiin. Niin ja vielä lähteä sitten kyykkäämään salille.. Saa nähä miten sitä jaksaa, ehkä kahvin & muiden ah-niin-ihanien piristeiden avulla.
 Laurin joululahja saapui postissa: sain kaksi timanttilaattaa, pinkin ♥:n, timanttisen L:n ja helmen (alla).
Vanhin isosiskoni M oli tullut pienen tyttärensä kanssa viikolla Tornioon, joten näin pitkästä aikaa kolmatta siskokultaa ♥ Vaihdoimme myös joululahjat hieman myöhässä. Sain ihania itse liitutaulumaalilla maalattuja purkkeja, jotka sisälsi ja joissa voi säilyttää kaikkea pientä kivaa..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Ikean joulukuusijuttu on ihan hullu:D En oo vieläkään käsittäny mikä idea siinä on:D

Henni kirjoitti...

Vissiin vaan houkutellaan asiakkaita kauppaan :D Jos annetaan 100 kruunun lahjakortti, niin ostaja tuhlaa ihan varmasti enemmän ku sen 100 kruunua.