31 maaliskuuta 2012

@ Ikea

Tänään käytiin Haaparannalla Ikeassa shoppailemassa. Olen ollu ihan kesäfiiliksissä ja aikomuksena oli ostaa jotain pientä ja kivaa meän parvekkeelle. (Valitettavasti sekä meän parveke, auto että minun budjetti ovat niin pikkuruisia, että hirveästi en voi Rovaniemelle juttuja ostaa.) Inspiraatiota kesään hain kuitenkin Ikean kesäkuvastosta, josta bongailinkin aivan ihania kesäisiä juttuja:
HYLLIS-hylly 99kr
Sekä sisä- että ulkokäyttöön, sinkittyä terästä. Lev. 60 x syv. 27 x kork. 140 cm.
 BLADET-maljakko 79kr 99kr
Lasia. Kork. 30 cm
 SOCKER-ruukku 9kr/kpl
Terästä. Sisähalkaisija 10 cm, kork. 10 cm.
HÖSTÖ-kastelukannu 99kr
Sinkittyä terästä. Tilavuus 5 litraa.
Ikeaan päädyin kuitenkin tuhlaamaan vain 43 kruunua: ostin tiskiharjoja ja pari metriä kangasta. Kankaan ostin meän uusia tuoleja varten, joista kerronkin lisää sitten parin päivän päästä (lue: sittenkun olen ne kotiin hakenut). Ensin vertailin erilaisia kankaita ja päädyin siihen lopputulokseen, että Ikeassa on ihan naurettavan halvat kankaat verrattuna esim. Eurokankaan valikoimaan (esim. harmaa 150 cm leveä puuvillakangas maksaa Ikeassa 69kr/m ja Eurokankaassa 69€/m). Reilu neljä euroa kahesta metristä mustaa puuvillakangasta ei oo kyllä minusta kovin paljoa! :) Huomenna sunnuntaina ois tarkotuksena lähteä taas Rolloon - josko sitä nyt tulis vietettyä sielläki aikaa vähän kauemmin ko kokoajan on tullu oltua reissussa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otathan huomioon että Ikean kankaat on tarkoitettu pääasiassa verhokankaiksi, ne ei kestä kulutusta samalla tavalla ku Eurokankaasta saatavat hintavammat paksut kankaat. Kaikessa ei ehkä kannata sitä hintalappua tuijottaa...

Henni kirjoitti...

Ehkä olet oikeassa! Toisaalta tuskimpa Eurokankaan puuvilla on Ikean puuvillaa kymmentä kertaa laadukkaampaa ;)