20 toukokuuta 2012

"ja siellä kaikilla oli niin mukavaa...

...oi jospa oisit voinut olla mukana" laulan nyt kaikille ketkä ei syystä tai toisesta päässeet mukaan meän blogikirppikselle, meillä oli nimittäin hauskaa! Teistä varmaan aika moni asuu kaukana Rovaniemestä, joten jaan teillekkin vähän tämän päivän blogikirppiksen tunnelmia. Meitä myyjiä kirppiksellä oli kymmenkunta ja jokainen sai ainakin jotain myydyksi. Ite oli tosi tosi yllättyny kävijämäärän paljoudesta, ei ollu koko päivänä montaa hetkeä, etteikö asiakkaita olisi kirpparilla pyöriny :) Aamupäivällä paisto aurinko, mutta iltapäivällä alkoi satamaan vettä ja sää muuttui aika kylmäksi.
 Kuvia minun ja Miinan sekä parin muun  myyjän myyntipöydistä/-rekeistä:
Mieki löysin kirppikseltä muutamia kotiintuomisia: shortsit, kuorintavoiteen sekä palasaippuan. Meillä oli kyllä niin kivaa muiden bloggaajien kanssa että alettiin jo ideoimaan, että mitähän muuta sitä yhdessä voisi tehdä. Muun muassa seuraavia ideoita heiteltiin ilmaan: piknik, frisbeegolf, beachvolley, grillibileet... Aika näyttää mitä keksitään!

4 kommenttia:

boora kirjoitti...

Vitsi, kun ois haluttanu olla mukana! Harmi vaan, että oon kesätöissä sen verran kaukana... :s Kiva ois järjestää lisää tollasia blogikirppiksiä tai ihan muita bloggaajamiittejä :) Jos rollossa sillon oisin ni mukana ehottomasti!

Henni kirjoitti...

Näyttää vähän siltä että meän yhteistyö muiden bloggaajien kesken on jatkumassa tiiviinä, kyllä sieki syksyllä pääset mukaan! :))

boora kirjoitti...

Jee :) Mulla ois kuule sulle haaste täällä http://boorassweetlife.blogspot.com/2012/05/haaste.html

Henni kirjoitti...

Jee kiitos haasteesta! :)