05 kesäkuuta 2012

Yllättäen taas jotain ikeasta


 SLIPAD-veitsisarja
~ kolme veitseä 
~ eri värisiä
~ 15 kruunua
~ linkki 


STÄM-kuorija
~ väri: vihreä
~ 9 kruunua
~ linkki 


FÄRGRIK-syvä lautanen
~ väri: valkoinen
~ kuusi kappaletta
~ halkaisija: 24 cm
~ 19 kruunua/kappale
~ linkki 


IKEA 365+ leipälautanen
~ väri: valkoinen
~ 17 kruunua
~ halkaisija: 21 cm

Joku aika sitten pohdin, että minkälaiset lautaset meille haluaisin kotiin, kun lautasia meillä on ollu tosi köpösesti. En ihan oikeasti pystyny tekemään päätöstä, joten tässä kun vielä mietin että minkälaiset ois kaikista kivoimmat, ostin meille Ikeasta halvat syvät lautaset - sitten joskus kun oon saanu päätettyä (ja kerättyä) jotku tosi hienot lautaset, voi nuo Ikea-lautaset (jos ovat silloin vielä ehjinä) toimia vaikkapa varalautasina. Vuosi sitten ostin Ikeasta kuusi leipälautasta, mutta onnistuin tiskatessani hajottamaan yhen, ja nyt ostin sitten siihen tilalle yhen lautasen. :) Tässä vielä kuvaa uusista lautasista sekä salaatista ja porkkana-tomaatti-chili-basilika-sosekeitosta:

3 kommenttia:

HH kirjoitti...

Ihanan pirteitä nuo veitset ja kuorijat! Ja tuo keitto näyttää supermaukkaalta, ootko tehny ite, vai onko joku valmiskeitto? Tekis mieli maistaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Nuo veitset tylsistyivät aivan uskomattoman nopeasti. Harmi, tuohon hintaan..

Henni kirjoitti...

Hei HH! Ihan ite tein :) Paloittelin ensin 3 isoa porkkanaa, 1 cm tuoretta chiliä (voi käyttää jauhetta) ja 1 tomaatin ja keitin ne. Sitten kaadoin ylimääräisen nesteen pois ja survoin keiton soseeksi. Maustoin suolalla ja pippurilla, lopuksi lisäsin vielä vähän ketsuppia sekä pilkottua basilikaa ja ruohosipulia. On muuten hyvää!

Heips anonyymi! On kyllä ihan totta että varsinki nuo halpisveitset tylsistyy nopeasti, pitäis olla rahaa ostaa kunnon veitset :/ toivottavasti nuo kuiten vähän aikaa pelittäis :)