20 heinäkuuta 2012

Kalenteri

 Ostin Prismasta uuden kalenterin, hintaa oli 9.95€. Pohdin jonkin aikaa tämän sekä ns. normaalin mustan kalenterin välillä, mutta päädyin kuitenkin tähän, koska halusin hieman pirteämmän värin - kaikki minun kalenterit viimisten vuosien aikana on olleet mustia.
 Tässä kalenterissa on kyllä yksi erityisen hauska ominaisuus: sekä sen etu- että takakannen voi vaihtaa! Etu- ja takakansi ovat kovaa muovia ja niiden vieressä on pehmeät muovitaskut, joihin voi laittaa halutunlaiset kannet. Etukanteen voi valita neljästä eri väristä mieleisensä, takakanteen on mahdollista laittaa valkoinen tai musta kansi. Tottakai kannet voi askarrella ite tai vaikka tulostaa tietokoneelta. Ite päädyin vaaleansiniseen kanteen, koska se oli kaikista pirtein nuista väreistä. Voi kyllä olla, että vaihdan sen jossain vaiheessa toisenlaiseksi.. Kalenterissa on lisäksi myös kolmas muovitasku, ja kaikkia muovitaskuja voi siirrellä haluamiinsa paikkoihin kalenterissa. Ite säilytän kolmannessa muovitaskussa pieniä lappusia ja muita papereita.
 Mulla on muotoutunu tietynlainen "rituaali" ( :D ) kun ostan uuden kalenterin. Ensimmäisenä revin siittä kaikki turhat sivut pois, mitä tiän etten tartte ollenkaan (esim. ainakaan Lapin Yliopistossa YTK:ssa ei oo käytössä mitään lukujärjestyksiä). Yleensä sivuja lähtee 5-10 kappaletta, riippuen kalenterista. Toiseksi merkitten kaikki nimipäivät ja syntymäpäivät uuteen kalenteriin vanhasta kalenterista. Jee uus kalenteri! :)

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kalenterin täyttely on terapeuttista puuhaa. :D Itellä kun ei oo enää "lukuvuosia" niin ostan uuen kalenterin aina vuoden lopussa. :)

Henni kirjoitti...

Oon kyllä ite niin kontrollifriikki että joutusin varmaan vuodelepoon pariks viikoks jos sattuisin hukkaamaan minun kalenterin :D

HoO kirjoitti...

Mie ostin tänään uuden kalenterin - muumi-sellaisen :) Jei!

Ite olen kans ennen ne lukujärjestykset repiny pois, mutta tulevana vuonna niitä sitten tarvinkin ;)

Henni kirjoitti...

Muumi!!!! :D