10 elokuuta 2012

Roi - Tornio - Oulu - Tornio - Roi

Viikko sitten torstaina lähettiin viikon mittaselle reissulle Tornioon ja Ouluun. Ouluun matkattiin perjantaina ja takas Tornioon ajeltiin sunnuntaina. Torniossa oltiin sitten useampi päivä, ihan torstai-iltaan asti. Tässä pientä kuvasaldoa tuolta viikon reissulta.


Aamupala (ei, ei hotellissa, vaan) anoppilassa: uunituoreita sämpylöitä, kurkkua, paprikaa, suolakurkkua, juustoa, tomaattia, erilaisia leikkeleitä, teetä, kananmunia...


Oulussa käytiin viikonlopun aikana myös meän ystäväpariskunnan tykönä hieman kahvittelemassa. Tarjolla oli kahvin lisäksi vastapaistettuja karjalanpiirakoita, munavoita, suklaakeksejä ja mustikkapiirakkaa. Torniossa kävin ekaa kertaa iskän uuden moottoripyörän kyydissä ja käytiin päristellen sukuloimassa Haaparannalla. (Hox: naama onku naantalin aurinko.)


 Autoin yhtenä päivänä mummoa poimimaan mansikoita, kiitokseksi käteen jäi useampi litra mansikoita, kipeä selkä ja jumissa olevat takareidet. Mmmmmmansikoita!Kummityttö ja tämän pikkuveli olivat hoidossa yksi päivä ja me päätettiin yksissä tuumin leipoa suklaakeksejä. Mitä useampi kokki, sen paremmat keksit!


Ja kattokaapa mikä ihana ylläri minua ootti kotona: minun orkidean nuput oli puhennu kahteen kauniiseen kukkaan! En oo aivan surkea viherpeukalo enää, jos kerta saan orkidean pysymään elossa ja vielä kukkimaan, hurraa!

4 kommenttia:

With A Silver Lining kirjoitti...

Voi, olet älyttömän nätti! Ihanan elämäntäytteisiä kuvia, jos nyt niin edes voi sanoa ;)

-Heli

http://withasilverlining.blogspot.fi/

Henni kirjoitti...

Kiitos Heli! :)

Dr.Sugar/Jinna kirjoitti...

Ihania herkkukeksejä! =)

Henni kirjoitti...

Joo, piti pienten kanssa vähän leipoa jotain hyvää :)