04 syyskuuta 2012

Ikea!


Jihuu, Ikean uusi kuvasto on täällä! Monilla muilla suomalaisilla kuvaston hinnat on varmaan euromääräisiä, mutta koska me asutaan suhteellisen lähellä tuota Haaparanta-Tornio-Ikeaa, niin hinnat on kruunuina vaikkakin tekstit on suomeksi. Muutamia kivoja juttuja bongailin kuvastosta, täytynee ehkä lähteä Torniossa sitten vähän shoppaileen.. Ensinnäkin näitä syksyn pimeitä iltoja valostuttamaan ja ilostuttamaan sopis meillekkin pari BRÄCKE-lyhtyä (nro 02 sivulla 254). Hintaa nuilla on 59 kruunua/kpl ja ne on minusta ihanan isoja, semmosia että ehkä sinne vois laittaa sitten muutakin kuin vain kynttilän.. Vaikka käpyjä tai kiviä!


Vaikka meillä nykyisessä asunnossa ihan kivasti kaappitilaa onkin, ajattelin että jos makkarin tietokonepöydän siirtäisi varastoon pölyttymään, voisi tilalle laittaa lipaston. Lipastoon voisi sitten säilöä esim. pyyhkeitä ja lakanoita, joilla on hieman ahtaat oltavat kun ne on kaikki tungettu yhteen vaatekaapin hyllyyn. Kolmen laatikon HEMNES-lipastolla (nro 12 sivulla 265) on hintaa 995 kruunua ja harmaanruskeana se passais kuin nakutettu tänne meän kotiin.


Minusta myös rottinkinen STORSELE-lepotuoli (nro 04 sivulla 82) on ihana, varsinkin kuvassa se näyttää tosi kivalta kun siinä on päällä lampaantalja ja tyynyjä. Jos meillä olis isompi olohuone, niin sitten tuomoisen vois ehkä ostaakkin - hintakaan ei mikään ihan järkyttävän hirvittävä ole, 995 kruunua. Mulla on ollu myös aina joku ihme viha-rakkaus-suhde valkoisiin kylpytakkeihin: joo ne on vähän tylsät ja kaikissa James Bond-leffoissa niillä on aina tuomoset suihkun jälkeen päällä, mutta oishan tuomoset hienot ku ostais mulle ja Laurille! Elikkäs NJUTA-kylpytakilla (nro 01) ois hintaa 199 kruunua Ikea family-kortilla, muutoin 299 kruunua.


Viimeisimpänä minun silmään pongahti 79 kruunua maksava FINTORP-tanko (nro 03 sivulla 114) ja siinä roikkuvat pienet korit. Valitettavasti kun vuokra-asunnossa asuu, ei saa porailla keittiöön reikiä ja näin ollen tuomoiset hienoudet jäävät vain haaveeksi. Mutta ehkä vielä joku päivä...

Ei kommentteja: