04 lokakuuta 2012

Ostoksia ja ostossuunnitelmia

Eilen käytiin Sannan kans kaupungilla pyörimässä ja mukaan tarttui vähän kaikkea pientä. Tiimarista ostin valkoisen kruunukynttilän ja ison ruskean kynttilän. Kynttilät oli 40%:n alessa, ja isolle kynttilälle jäi hintaa 4.99 2.99€. Mietin jo että olisiko pitäny ostaa kaks, mutta mulla ei ole tuolle yhdellekkään vielä mitään mihin mie sen laittaisin, joten ehkä tuo yks riittää. Glitterissä ihastelin söpöjä kellosormuksia, jotka oli kaikki hintaan 8.90€. Mietin jo yhden hopeisen ostamista (siinä oli timantteja!) mutta jätin sen sitten kuitenkin hyllyyn, luulen nimittäin että mulla ei sitä tulis käytettyä ku en käytä normaalejakaan sormuksia. Mutta kyllä se jäi silti mietityttään, oli se niin ihana! Glitteristä nappasin mukaan itelleni hiusoppaan, josta löysin kaksi tosi kivaa tapaa laittaa hiukset, pitääpä joskus kokeilla: ranskalainen kierrenuttura ja käännetty poninhäntä.
Seuraavan kerran ku ollaan menossa Tornioon, niin mulla on muutenki Ikeaan asiaa, joten kattelin Ikean sivuilta erilaisia kynttilänalustoja. FLORERA-kynttilänalusta olisi ruostumatonta terästä ja halkaisijaa löytyisi 12 senttiä. Hintaa on 19 kruunua.
 Lasista JOKER-kynttilänalusta ei ainakaan ole pilattu hinnalla: se maksaa 5 kruunua. Halkaisija on 11 senttiä, ja tämä sopisi kyllä monenlaisten kynttilöiden alustaksi.
 Vimppana olis SKIMMER-kynttilänjalka, jolla hintaa 79 kruunua ja korkeutta 11 senttiä. Tämä ois kyllä tosi ihana ja se mätsäis just passelisti meän yhen hopeanvärisen kynttilänjalan kanssa. Mutta 79 kruunua muutettuna euroiksi tämänpäivän kurssin mukaan on noin 9,20€. Onko melkein kymmenen euroa aika paljon kynttilänjalasta? Minusta on. Tätä täytyy siis pohtia ennen seuraavaa Ikea-reissua.
Löysin myös ClasOhlsonin nettisivuilta tosi kivan kynttilänjalan, mutta minun ostama kynttilä on siihen hieman liian iso. Tällä ei kyllä olisi hintaa kuin 4,95€ ja se on kyllä tosi hieno. Jalka on 20 senttiä korkea, ja sitä löytyy myös 25 senttisenä (5,95€).

2 kommenttia:

boora kirjoitti...

Tosta glitterin hiusvihkosta mäki bongasin kivoja kampauksia niinku sä, piristää välillä kokeilla kaikkee uutta kampaustaki :)

Henni kirjoitti...

Joo niinpä! Nyt vaan pitää odottaa jotain kivoja pippaloita että pääsee koittamaan jotain nuista hienoista kampauksista :>