31 tammikuuta 2013

Pikkukyltit kylppäriinJoskus viime vuonna näpertelin pienet kyltit pyyhkeiden yläpuolelle kylpyhuoneeseen. Kyltit olivat kuitenkin kuluneet ja repsottivat (ja olin jo aika kyllästyny niihin), joten päätin tehä uudemmat, isommat ja hienommat. 
 


Askartelulaatikostani löysin vanhan o.n.e-kellon laatikon ja päätin käyttää sen hyödyksi. Laatikko oli jo niin likainen ja nuhjunen, että ihme että olen säästäny sen enkä heittäny menemään.. Ehkä tiesin että sille olisi vielä tulevaisuudessa käyttöä ;)   


Leikkasin laatikosta neljä samankokoista pahvipalasta. Ensin laitoin teippiä palasten keskelle niin, että pystyin valkoisella maalilla maalaamaan reunat valkoisiksi. Kun olin maalannut kaksi kerrosta, annoin maalin kuivua täysin ja irrotin teipit. Sen jälkeen laitoin teipit maalien päälle ja maalasin liitutaulumaalilla kylttien keskiosat. Liitutaulumaalia käytin myös kaksi kerrosta.


Kun liitutaulumaali oli täysin kuivaa (pitää odottaa 24 h), irroitin teipit, kiinnitin kyltit kylppäriin sinitarralla ja kirjoitin liidulla pyyhkeiden käyttötarkoitukset. Nyt on hienot! 


2 kommenttia:

miina kirjoitti...

oi nuo on kyllä kivat, vois itsekin askarrella :)

Henni kirjoitti...

nuo oli kyllä niin simppeli tehäkin, että siitä vaan askartelemaan :)