10 huhtikuuta 2013

Uutta tukkaa

Kuten eilen kerroin, tänään mulla oli kampaajalle aika hiustenleikkuuseen. Tiedän, juurikasvu näyttää sellaselta että se kaipais pikaisesti väriä, mutta huomenna laitetaan sitten väri päähän ihan kotikonstein. Ensin oli vähän sumpliminen että kenet saan vauvaa vahtimaan, mutta onneksi siskon mies oli superavulias ja pukkaili rattaita sen ajan kun minä istuin kampaajan penkissä rentoutumassa. Kampaajalla käyn aina (siis ihan aina, en oo koskaan käyny missään muualla) Tornion Hallituskadulla sijaitsevassa Foxissa, jossa supertaitava Heidi leikkaa minun hiukset.
Kampaajalle kun menin mulla oli hiukset kiinni, koska ne oli niin älyttömän sähköiset kotona, enkä ehtinyt alkaa hoitosuihkettani etsimään kaikkien tavaroiden joukosta. Latvat alkoivat kuitenkin olla aika kärsineen näköiset, sillä nykyään pidän hiuksia lähes aina nutturalla, eivätkä heikot latvat oikein tykkää pampulan puristuksesta. Lisäksi tukka alkoi olemaan tosi raskas, joten sitä piti vähän keventää. Hehe, vauva torkkui sylkyssä kun räpsin itestä kuvia ennen kampaajalle menoa :)
Taas täytyy kyllä ylistää Heidin taitoja, tukasta tuli aivan ihana ja just semmonen niinku halusinki. Leikkauksessa aikaa meni noin tunti. Muutamia senttejä rapsastiin latvoista ja sitten kerrostettiin ja kevennettiin ihan ankaralla kädellä. Pyysin myös että kasvoja kehystävät hiukset leikattaisiin vielä entistä kevyemmiksi ja lyhemmiksi. Ristiäisiin ajattelin kihartaa hiukseni (tai siis ajattelin että sisko ne kihartais, hih) ja varmasti näyttävät sitten hyviltä kun on vasta leikottukkin. Huomenna vielä väri päähän niin eiköhän tämä pärstä ala oleen aika valmis viikonlopun ristiäisiä varten!

6 kommenttia:

Annastiina kirjoitti...

Tosi ihanan näköset, oot kaunis! (: Heidi on kyllä taitava, harmi että täältä tulee vähän turhan pitkä kampaamoreissu Foxiin!! :D

miina kirjoitti...

haha en edes huomannu ensin että vauva oli sulla sylissä! :)

Henni kirjoitti...

Anna: Oi kiitos! Sinun täytyy varata Heidille aika aina ku oot Torniossa ;D
Miina: vauva onki niin pieni että sitä ei ees huomaa! :3

Anonyymi kirjoitti...

Heidi on paras!!:)

Nanni kirjoitti...

Miekään en osaa käydä Oulussa kampaajalla vaan aina varaan Tornioon Flown Kirsille ajan. Kuten tälläkin viikolla ;)

Hei kurkkaa minun blogista haaste sulle!

Henni kirjoitti...

Miepä käyn kurkkaamassa :) Kiitos!