16 kesäkuuta 2013

hups

HUH! Miten se aika juokseekin näin nopeaa? Tänään laitoin M:n päikkäreille ja meitin, että aivanko oisin jotain unohtanut... Mikä se on, mikä se on... Jotain on tekemättä. Ai niin - blogia en oo päivittäny aikoihin! Tässä on niin keskittyny reissaamiseen ja kylästelemiseen, että kamera on unohtunu laukun pohjalle ja tietokonekin on jäänyt pölyttymään pöydälle. 
Tässä vähän tilannepäivitystä: kaksi viikkoa sitten tulimme Rovaniemeltä Tornioon, jossa olemme tälläkin hetkellä. Kuluneen viikon torstaina ajelimme Ouluun ja tulimme sieltä lauantaina. Oulussa näimme ystäviä ja kävimme vähän shoppailemassa. Olemme nyt Torniossa vielä pari päivää, tiistaina suuntaamme omaan kotiin Rovaniemelle. Juhannukseksi tulemme taas Tornioon, jossa vietämme näin kesällä aika paljon aikaa. 
Alla on hieman Laurin räpsimiä kuvia, kun olimme viime viikolla siskoni tykönä laittamassa ruokaa. Nyt laitan kameran laturiin ja sen jälkeen liimaan sen käteeni, jotta varmasti saan kuvasaldoa kerrytettyä seuraavaa postausta varten ;)


PS. Muistakaa instagram, otan iPadilla mahdollisimman usein uusia kuvia :)

Ei kommentteja: