10 heinäkuuta 2013

50v. pippalot


Viime lauantaina oltiin Oulussa, tai siis tarkemmin ottaen Haukiputaalla viettämässä meidän tutun 50-vuotisjuhlia. Juhlat pidettiin Martinhovissa, joka on vanha kartano 1900-luvun alkupuolelta. Hulppeat tilat, mielettömän maukkaat ruoat ja mukavat ihmiset tekivät juhlista kyllä unohtumattomat. Oli tosi hauskaa! Martinhovin sivuille pääset muuten tästä.
Me oltiin tietenkin koko perheen voimin juhlimassa: mie, Lauri, M ja Iines. Mulla oli päällä siskon vanha mekko HM:ltä ja mustat peruskorkkarit. En ollu noin vuoteen kävelly korkokengillä, meinasi jalat tulla vähän kipeiksi - puolivälissä juhlia nakkasin kengät pusikkoon ja mennä hipsuttelin paljain varpain pihalla. Oli ihanan lämmintä! M:llä oli päällä setäni vaimon ulkomailta tuoma Zaran punainen mekko ja valkoiset pitsipöksyt. Kun ilma hieman iltaa kohden viileni, pöksyt vaihdettiin vaaleanpunaisiin sukkahousuihin, päälle vedettiin valkoinen Zaran neule ja päähän laitettiin hattu. 
Pakollinen vessapose.

4 kommenttia:

Annastiina kirjoitti...

Ihanan näkönen paikka! Olipa kiva ko pääsitte koko perheellä juhlimaan, ja mie bongasin kuvista söpön chihunki. (;

Minun blogissa ois sulle haaste!

Henni kirjoitti...

Kiitos haasteesta, huomasinki jo sen sinun blogista ku luin sitä :) Se oli Kasperi-chihu!

Salla kirjoitti...

Pitkään muuten tuijotin sua tuolla juhlissa ja mietin, että tämä tyttö on kyllä tutun näköinen, mistä?! Sittenhän se iski ja tajusin, että oot se Annin kaveri :) Hei vaan! (kun en tuolla juhlissa uskaltanut tulla moikkaamaan...:) )

Henni kirjoitti...

Hihi aijjaa :) Hei sullekkin!