15 elokuuta 2013

Pärstäkuvaa


En ees muista millon oisin viimeks laittanu hiukset jotenkin. Siis jotenki muutenku vain ponnarille tai leteille. Kotiäitinä kun ei ihan hirveästi oo aikaa laittaa itteään - nostan hattua työssäkäyville äideille, jotka jaksaa laittautua aamulla. Nyt kuitenkin päätin että ei hemmetti, tälle tukalle on tehtävä jotain. Vedin hiukset pinneillä toiselta puolen taakse ja tein suoristusrauhalla vähän laineita toiselle puolen. Tässä kampauksessa oli muitakin hyviä puolia kuin vain se, että sen sai nopeasti väsättyä! Ensinnäkin vihaan sitä ku tukka on naamalla, sen takia sen on aina kiinni - tässä kampauksessa hiukset pysy poissa silmiltä tosi hyvin. Lisäksi oli vähän laittautuneemman näköinen, eikä tukka ollu sillä iänikusella poninhännällä. Tämän kampauksen teen kyllä itelle toistekki!


Oon jo muuten jonkin aikaa haaveillu vähän vaaleammasta tukasta ja talvella jo vaalensinkin hiuksiani. Vielä astetta vaaleampi kuontalo olisi hakusessa, haluaisin ihan ruskean/vaalean ruskean tukan. Sillon ei ehkä tarvitsisi juurikasvuakaan olla niin tiuhaan värjäämässä kuin nykyään. Vaaleita raitoja olisi aikomus siis pää laittaa täyteen ja ne värjätä sitten ruskealla. Kyseinen projekti olisi tarkoitus toteuttaa parin viikon sisällä, eli siitä lisää sitten myöhemmin...

4 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Vau :) Ompa hyv. näk. mami!

Henni kirjoitti...

Hihi kiitos ☺

Sara kirjoitti...

Heii! Mulla kans haluttais värjätä vaaleammaksi.. Vähän kun "hiekan" väriseksi :P Oon aina niin tumma!

Henni kirjoitti...

Värjää ihmeessä, sullekki varmasti sopis :) Kyllä sulle sopii tummaki tukka, sulla on niin ihana ihonväriki etkä oo yhtään kalpea!