22 elokuuta 2013

Pekonikukkakaalisosekeitto

Pekonikukkakaalisosekeitto (GL, VHH)
~ puolikas kukkakaali pilkottuna pieneksi
~ 1 pkt pekonia
~ 2 kevätsipulin vartta
~ pippuria ja suolaa
~ 1 dl kermaa
( ~ keitettyjä kananmunia)
( ~ raejuustoa)
Keitä kukkakaali kiehuvassa vedessä kypsäksi. Käytä vettä juuri sen verran, että kukkakaalit peittyvät. Leikkaa pekoni pieneksi silpuksi ja kypsennä silputun sipulin kanssa kypsäksi. Kun kukkakaalit ovat kypsiä, soseuta ne ja lisää kerma sekä mausteet. Lopuksi sekoita pekonisipulisekoitus keittoon. Valmis! Helppoa, nopeaa ja hyvää.
Ruokasamman ja proteiinirikkaamaan ruoan keitosta lisäämällä sekaan pari keitettyä kananmunaa ja raejuustoa. Näyttää tylsältä ja ankealta, on tosi herkullista!

3 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

Siis ihana!! tää on niin testissä ens viikolla !

Timjai kirjoitti...

Tänään testasin tätä! :) Laitan omaan blogiin ohjetta ja linkitän sun nimen sinne, että saat kaiken kunnian tästä ohjeesta, oli niin hyvää! :)

Henni kirjoitti...

Kiva että tykkäsit! :) Tämä onkin tosi hyvää!