17 elokuuta 2013

shop shop shop


Eilen mie ja M käytiin shoppailemassa nuoremman isosiskoni ja tämän lasten kanssa. Tarkoituksena oli löytää joku kiva paita, koska mulla ei oo vaatteita. Tai siis mulla on vaatteita, kaikkia ihania, mutta juuri mitään en voi käyttää imetyksen vuoksi. Ja kaikki jotka imettää tietää, kuinka rumia ja tylsiä kaikki imetyspaidat kaupoissa on. Lisäksi ne ei palvele juurikaan tarkoitustaan, vaan ovat epäkäytännöllisiä - täydellinen imetyspaita on siis vielä hakusessa. Olen ostanu useamman imetystopin, joita käytän päivittäin, mutta halusin nyt löytää jonku sellaisen paidan, joka menee imetystopin päälle ja jota on helppo nostaa/laskea että saa lapsen ruokittua. Löysin sellaisen paidan - tai itseasiassa kaksi. 


Ensin kiersin HM:n läpi (löysin sovitettavaksi pinkit farkut, harmaan hameen ja vihreän mekon - ei, ei ja ei todellakaan), mutta sieltä en löytänyt yhtään semmoista paitaa, joka olisi ollut hyvä. Tai jos näytti hyvältä imetyspaidalta, niin sitte se ei ollu yhtään minun näkönen. Lisäksi tarjolla oli vaan lähinnä mustaa ja valkoista, vaikka halusin jotain vähän värikkäämpää. Lindexissä kierrellessäni löysin useamman kivan puseron, joista päädyin sitten lopuksi löysään, miellyttävästä ja mukavasta kankaasta valmistettuun paitaan. Kokeilin ensin pinkkiä ja sain sen this-is-it-fiiliksen. Sitten kokeilin turkoosia, ja voi että... Seisoin sovituskopissa turkoosi pusero päälläni ja arvoin, että kummankahan värisen nyt otan. Sitte tajusin, että hemmetti, miehän otan molemmat


Puseroilla oli hintaa 12.95€/kpl, eli aika edullisia. Oli muuten tuuri että löytyi molempia paitoja S-kokona, yleensä aina käy niin että kun kiva paita löytyy niin siitä ei ole oikeaa kokoa. Kassoilta bongasin myös aika rock-henkisen pampula/hiushärpäkkeen, jonka nappasin myös mukaan. Hintaa sillä oli 3.95€. Nyt on hyvä!

Ei kommentteja: