11 syyskuuta 2013

Haaste: toiveet tulevaisuudesta

Sain Annilta haasteen, jonka ohjeistus meni näin: 

"Mitä vielä tahtoisit saavuttaa elämäsi aikana? Listaa viisi asiaa, joita tavoittelet ja joista haaveilet, mistä toivoisit tulevan seuraavia elämäsi tähtihetkiä tai käännekohtia?"Oman kodin ostaminen
Vaikkakaan oman kodin ostaminen ei ole (varmaankaan) realistista muutamiin vuosiin, on se kuitenkin haave joka kolkuttelee koko ajan takaraivossa. Omakotitalosta haaveilen, mutta tässä vaiheessa myös rivari-/kerrostaloasunto kävisi ;) Kunhan se ois kolmio, kaksiolla me ei tehä mitään. Kuva täältä


Valmistuminen yliopistosta
 Tämä on näistä kaikista haaveista ajankohtaisin, näillä näkymin valmistun reilun vuoden päästä. Voisin valmistua jo keväällä, tai jos oisin oikein oikein ahkera, niin vaikka jo heti joulun jälkeen. Maisterin tutkinnosta puuttuu enää pro gradu-tutkielma, mutta sen lisäksi haluan tehdä pari ylimäärästä kurssia ja käydä ehkä työharjottelunkin, joiden vuoksi valmistuminen hieman venyy. Kuva täältä.

Naimisiinmeno
Meillä ei oo kiire naimisiin. Toki häät olisi ihana  järjestää (jos siihen olisi varaa), mutta me ollaan ilman häitäkin sitouduttu 100%:sti elämään toistemme kanssa koko loppuelämä - yhteisen lapsen hankkiminen kun on sitoumuksista suurin. :) Kuva täältä.

Työpaikan saaminen
 Tähänkin menee aikaa varmasti muutama vuosi, tai ainakin täytyy vähintään odottaa että valmistun yliopistosta. En myöskään ole ihan varma, että missä haluaisin työskennellä, saatikka sitten että millä alalla. Asialla ei siis ole hirveän kovaa kiirettä... Kuva täältä.

Toisen lapsen saaminen
Toisen lapsen hankkimiseen meillä ei tosiaankaan ole mitään kiirettä, mutta kyllä se on haave, joka varmasti toteutetaan tulevaisuudessa. Kuva täältä.

Ei kommentteja: