19 marraskuuta 2013

Lagerhaus

Voi video mitä ihania juttuja siellä myydään!
Oon käyny pari kertaa Luleån ja kerran Tukholman Lagerhaussissa ja aina on tainnu lähteä jotain pientä ja kivaa mukaan. Se vaan on niiiiin ihana kauppa, miks Suomessa ei oo sitä?
(Rovaniemelle Lagerhaus ja äkkiä, eikös vaan?)
Tämmösiä pieniä söpöjä, ihania juttuja sieltä löysin, harmi vain että sieltä ei voi tilata Suomeen! :(
(Kaikki allaolevat kuvat osoitteesta Lagerhaus.se)

 Ljuslykta uggla stor
korkeus 17,5 cm
129 kruunua
Tämä ja alempi pöllö-kynttilälyhdyt olisivat ihania Tytön huoneeseen, sitten joskus kun meillä on niin iso asunto, että neiti saa oman huoneen. Nämä on niin hurmaavia! Vaikka ovat periaatteessa aika jouluisia kun niissä poltetaan kynttilöitä, niin passaavat minun mielestä kyllä ihan vuoden ympäri pidettäviksi vaikka kirjahyllyssä.

Ljuslykta uggla liten
korkeus 7 cm
49 kruunua

 Doftljus lakrits
lakritsille tuoksuvia kynttilöitä
9 kappaletta
29 kruunua
Oi oi oi onko mitään parempaa tuoksua kuin lakritsi? Öö... ei ole! Nämä herkulliselle tuoksuvat kynttilät tois kyllä piristystä tähän pimeään aikaan!

Stämpel med stämpeldyna
 leimasin ja leimasintyyny
49 kruunua
Onko ihmiskunta hehkulampun keksimisen jälkeen oivaltanu mitään näin kätevää? Ei turhia pienten pakettikorttien väsäilyä, vaan PAM leimasimella pakettiin leima ja sitten vaan kirjotetaan että kelle ja keltä. Ne-ro-kas-ta!

Etagekorg metall 
kolme koria
korkeus 90 cm
79 kruunua
Jos meillä saisi laittaa ruuveja kiinni kattoon, niin ripustaisin keittiön kattoon koukun, johon tämmöisen saisi kiinni. Siellä voisi sitten säilyttää vaikkapa hedelmiä, sipulia tai ihan vaan vaikka tuikkukuppeja ja kynttilöitä. Tois helposti ilmettä keittiöön.

Ei kommentteja: