22 toukokuuta 2014

Parsalätyt


Parsalätyt
~ 500 g nippu parsaa
~ valmista tai itsetehtyä hollandaisekastiketta (esim. tämä ohje)
~ lättyjä (esim. tämä ohje)
~ halutessa vielä juustoraastetta päälle

 Tee lettutaikina ja anna sen turvota ennen paistamista. Napsauta parsojen puumainen alaosa pois ja huuhdo ne. Laita mahdollisimman suureen kattilaan suolaa ja paljon vettä, laita kuumenemaan. Kun vesi kiehuu, keitä parsoja noin 3-5 minuuttia, saavat siis jäädä hieman rapeiksi eikä mennä liian lötköiksi. Paista lätyt ja valmista hollandaisekastike. Kääri parsatankoja lättyihin ja asettele tarjolle. Kaada kuuma kastike lättyjen päälle ja halutessasi vielä juustoraastetta.
 
 
 

Ei kommentteja: