10 elokuuta 2008

just dance !

Wanhojen tanssit oli helmikuussa 2007. Itse sain idean pukuun elokuvasta Pirates of the Caribbean: Dead man's chest. Siinä Elizabeth Swannilla (Keira Knightley) oli ihana morsiuspuku.
Teimme tämän puvun äitini kanssa yhdessä. En halua kehuskella, mutta kyllähän tämä oli huomiota herättävin ja kaikista erilaisin puku mitä tanssi-iltana salista löytyi. Hihhihh ;> Ruskea kangas on taftia, edessä ja hihansuissa on pitsiä ja etukaistale on morsiussatiinia.
Takana on morsiussatiinista tehty rusetti (joka ei tässä näytä yhtään hyvältä, kun en ole mikään ruudinkeksijä nuitten rusettien teossa, ja kun kukaan ei ole puvun sisällä, rusetti löpsähtää). Silinterihattua ei ollut kellään muulla kuin minun parilla.
Puvun sisällä on massiivinen tyllihame (joka tehtiin käsin, tekoaika hipoo kymmentä tuntia). Eli mulla ei ollu semmoista vannetta niinkuin pukujen alla yleensä on. Minusta ne törsöttää kermakakkumaisen rumasti läpi. Kengät ostin skopunktenista ja niillä tais olla hintaa 249 kr (eli 26 e).Ne on tosi mukavat kengät jalassa!
Oma suosikkini wanhojen tanssien tansseista taitaa olla tango. Tai oikeastaan ei ollu yhtään semmosta tanssia mistä en ois tykänny!
Sormuksen tilasin H&:ltä alennusmyynnistä muutamalla eurolla. Sormuksen kivi on ruskea. Korvakorut ostin Helsingin Kampista accessorizesta. Ne oli 70%:in alennuksessa ja hinnaksi jäi pari euroa. Tukassani oli hengittäviä pinnejä joihin pujotin helmiä. Ostin myös tiimarista valkoisia ruusukoristeita, joita mulla oli kans hiukset täynnä. Ruusuja ja varsinkin helmiä oli runsaasti. Kaulakorun tilasin kukunorin nettikaupasta. Hinta oli 27.90 ja kuten varmaan huomaat, se on prikulleen samanlainen kuin Pirates of the Caribbean: The curse of the Black Pearl (Mustan helmen kirous)-elokuvassa olleet kirotut kultakolikot joiden ympärille koko elokuvan juoni kietoutuu.
Hiukset mulla oli laitettu siskon lämpörullilla ja ylhäällä takaraivossa oli pieni nuttura. Otsatukkakin oli vedetty pään päälle.
Laukun tein ite. Helmet ja ruusu on samoja kuin hiuksissa.

1 kommentti:

HoO kirjoitti...

Hyvä! Sait myös pussukan kuvan esille.