15 lokakuuta 2012

Lokakuun viiestoista

On se Tornio vaan kiva kaupunki! Pääsee aina näkeen ystäviä pitkästä aikaa sekä hieman myös herkuttelemaan ja shoppailemaan. (Minun pienistä ostoksista kerron lisää myöhemin.) Perjantaina tultiin päivällä Tornioon ja takas Rovaniemelle lähetään huomenna tiistaina. Pitkän viikonlopun aikana ollaan Laurin kans saunottu, käyty salilla ja otettu ihan rennosti. Huomenna jatkuu sitte Rovaniemellä normaali arki ja pitää jatkaa koulutehtävien väsäämistä - oon kyllä viimisen kahen viikon aikana saanu jo kolme kirjaesseetä kasaan, (hyvä minä!) mutta vielä pitäis jaksaa pakertaa niiden parissa.
Välillä on myös herkuteltu ja välillä syöty terveellisemmin! Parhaat hodarit syntyy grillatun nakin, uunissa lämmitetyn leivän, kuivatun sipulin, kurkkusalaatin ja dressingin yhdistelmästä. Parasta kanasalaattia saa puolestaan sekoittamalla 150g thai sweet chili saucella, suolalla sekä pippurilla maustettua kananfileetä salaatin, kurkun, tomaatin, raejuuston ja tuoreen ananaksen kanssa. Aina se tulee gluteenittomaan/terveelliseen ruokavalioon pieni tauko kun käy reissaamassa ja kylästelemässä: tarkkana voi yrittää olla sitten kotona! :)
Vahtikoiraa väsyttää.

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Apua, tämmöset postaukset pitäis olla laissa kiellettyjä!! :D Onneks tullaan kohta Tornioon niin voi käyä Haaparannalla hamstraamassa pilsnerkorvia ja tehä kunnon kasan hodareita... Mmm! (;

Nanni kirjoitti...

Nammmm, mikä hodari!

Henni kirjoitti...

Joo oli pikkasen hyviä hodareita, NAM! Suosittelen ostamaan hodareihin myös tuota Ican paahettua sipulia, se on ihan sairaan hyvää! Eikä tuo purkki maksa ku jotain 10 kruunua.. Niitä on Icassa maustehyllyn oikeassa reunassa yläosiossa :D

Sirpale kirjoitti...

Herkullisen näköinen hodari:)!