21 lokakuuta 2013

Pieniä (ja vähän suurempiakin) päivityksiä kotiin

 Loppukesästä ja nyt syksyllä on ollut ihan hillitön "pesänrakennusvietti", ja se kyllä näkyy meillä kotona. Kaikkea uutta on tullut hankittua ja kodissa on nyt entistä parempi ilme - toki vieläkään meillä ei ole täysin sellaista millaista haluaisin olevan. Suurimpana juttuna ärsyttää tietysti seinien väri ja lattian materiaali, joita ei vuokra-asunnossa voi muuttaa... Pikkuhiljaa kuitenkin hyvä tulee ja uusia juttuja on tälläkin hetkellä hankinnassa ;)

 Makuuhuoneessa on nyt uusi järjestys: Tytön pinnasänky ja meän sänky ovat vaihtaneet paikkaa. Lisäksi sängyssä on uusi FABRINA-päiväpeitto Ikeasta.

Pinnasängyn vierestä löytyy nyt uusi kukkapöytä (vanhempieni vanha), ja kaksi uutta kukkaa plus kukkaruukkua. Kukkaruukut ostin Cittarista. 

Myös keittiön "ikkunalaudalta" löytyy uusia kukkia. Tykkään ku talossa on vihreää, vaikka en mikään viherpeukalo olekkaan. Onneks nämä kasvit on kuiten vielä elossa!

Olohuoneesta löytyy uus JERRY-vuodekulmadivaani Sotkasta. Divaanin puolta voi tarvittaessa vaihtaa ja sekä äitini että anoppini ovat koenukkuneet vuoteessa ja kehut on sohva saanut. Sohvapöydän päällä komeilee uusi Anno-kaitaliina Anttilasta.

Olohuoneen "työhuone"-osiossa Tytön lipaston päältä oleva hoitotaso on viety pois ja nyt lipaston päällä on kynttilöitä, valokuvia ja kukkia. Hoitotason poisviemisen myötä olohuoneeseen tuli hieman lisää tilaa, joka ei pienessä asunnossa koskaan ole pahitteeksi.

Lipaston edessä, sohvan takana on uusi matto, joka on siskoltani lainassa. Matto näyttää kuvassa lilahtavalta, mutta on oikeasti ihan tumman harmaa.

Kylpyhuoneen pöytätasolla on uusi purkki, jossa kynsilakat saavat olla sievästi ja kätevästi esillä. 

Kun hoitotaso vietiin olohuoneesta pois tilaa viemästä, toimii pesukoneen päällystä tätänykyä hoitopöytänä. Yläpuolella oleviin kaappeihin menee myös kätevästi pyyhkeet, talkit, rasvat ja vaipat piiloon. Lisäksi Marimekon pyyhe tuo kivasti ilmettä ja väriä muutoin niin valkoiseen kylppäriin.

 Iineksellekkin on ostettu kivaa! Uusi ruokakuppiteline ja ruokakupit löytyivät Lidlistä heräteostoksena. Kupit ovat aika pienet, mutta Iinekselle juuuuri sopivat.

Myös keittiö on kokenut pikkumuutoksia: siskoltani sain Tytön syöttötuoliin pehmusteen lainaan ja söpön perhostabletin ostin Jyskistä pöydän suojukseksi. Pehmuste on Emma-merkkinen ja ostettu aikoinaan Lastentarvikkeesta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Miten koiran ja lapsen yhteiselo on sujunut? Onko ollut mitään hankaluuksia?

Henni kirjoitti...

Heippa! Hyvin on sujunut ja Iines on ottanut uuden tulokkaan hienosti vastaan :) Välillä Iines on jopa vähän turhankin "ystävällinen", tuo Tytölle omia lelujaan ja yrittää saada hänet leikkiin mukaan. Äsken yllätin Tytön pitämässä koiran luuta käsissään samalla kun Iines söi luun toista päätä...