Esikoinen täytti muutama päivä sitten neljä vuotta. Instagramini (@vivalahenni) seuraajat ovat saaneet
nähdä jo muutamia kuvia juhlistamme, mutta julkaistaampa niitä iso setti tänne bloginkin puolelle.
Kyselin jo ennen joulua synttäri-teematoiveita ja vastaukseksi sain aina "mainioponi- tai elsa-synttärit".
Mietiskelin jo MyLittlePony- ja Frozen-teemoja sekä mahdollisia teemaväri- tai koristeluideoita.
Joulupukin kontista neitokainen löysi kuitenkin Kaunotar ja Hirviö -dvd:n, ja siitä asti on meillä leikitty
päivittäin Belleä ja Hirviötä ja Gastonia - hyvin nopeasti synttäriteematoiveet vaihtuivat myös
(itsehän olin uudesta teemasta aivan mielissäni, Kaunotar ja Hirviö kun on aina ollut suosikkini kaikista prinsessasaduista♡).
Pinterestistä löytyi paljon Kaunotar ja Hirviö -synttäri-ideoita. Teemavärinä oli kuitenkin lähes poikkeuksetta
keltainen ja sininen - tottakai, Bellellä kun on keltaiset ja Hirviöllä siniset vaatteet. Mielestäni em. värien yhdistelmä
muistuttaa ehkä kuitenkin liiaksi rakasta naapurimaatamme, joten vaihdoin teemaväreiksi lilan ja keltaisen
yhdistelmän, joka on mielestäni myös hyvin "royal" väriteema prinsessamaailmassa. Lilan ja keltaisen
lisäksi luontevalta tuntui lisätä ihan vähän punaista sinne tänne - lähinnä ruusun terälehtien muodossa.
Suolainen tarjottava:
• pekoni-paprika-sipulipiiras
• jäävuorisalaattia ja rucolaa
• sipsejä
• pieniä ruisnäkkäreitä + kinkkupaprikatäytettä
Makea tarjottava:
• suklaacupcaket sitruunakuorrutteella
• kookoskeksit valkosuklaamarmoroinnilla
• hillamarengit
• mustikkamarengit
• riisimurosuklaapallot keltaisin sokerimassarusetein
• sitruunamacarons
• kookoskeksit mustikkatäytteellä
• suklaamunia
Tänään vietämme "sukulaisjuhlia" siskoni luona, niistä kemuista sitten myöhemmin.
Ihanaa viikonloppua! ♡
2 kommenttia:
Moikka, sinulla on kiva blogi. Hyvältä näyttävät tarjoilut ja kaunis väriyhdistelmä. Tulipa mieleen, että miten ne marjamarengit on tehty, onko niissä siis joku täyte vai jo ihan marenkiin itsessään sekoitettu jotain? Kiitos kovasti, jos ehdit vastata ��
Kiitos paljon 😊 Tein sveitsiläisen marengin eli marenki kypsennetään vesihauteessa samalla kun vatkataan (googleta tarkemmat ohjeet jos et ole tehnyt ennen). Sitten vain sekotin puolikkaaseen massaan hilloja ja toiseen puolikkaaseen mustikoita (molemmat siivilän kautta, ilman ylimääräistä nestettä). Sitten vain pursotus pellille ja uuniin. Marjat kypsyvät ja kuivuvat marengin mukana ja näin ollen säilyvät kyllä pitkään!
Lähetä kommentti