07 huhtikuuta 2010

huuu ostoksia itelle ja lahjaksi

Sain taas kerran huijattua Lurun shoppaileen Ikeaan minun kans! Olen tässä ajan myötä huomannut, että jotenki ne miehet ei aina vain ole niin innoissaan Ikeaan lähtemisestä. Miksiköhän? Eikai se johdu siitä, että me naiset käymme tunnustelemassa ja näpelöimässä joka ikistä verhoa, tyynyä ja sohvaa? Tai siitä että meidän mielestä kaikki kasvit, maljakot ja taulut on niin ihania? Ehkäpä syynä voisikin olla se, että me kiertelemme ja kaartelemme ja palaamme takaisin alkuun ja sitten menemme sinne ja eikun tänne ja ei mennä sieltä kun tästä on lyhyempi tai odotas vähän ja mennään sittenkin täältä ku haluan kattoa nuita. Oli miten oli, Ikeassa pääsin käymään - ja vieläpä seuralaisen kanssa!
Nämä tarttuivat mukaan: kaksi lasipulloa (19kr/kpl) ja verhot (79kr/pkt, sis. 2 kpl). Nuorempi isosiskoni oli ostanut samanlaiset verhot ja olin jo jonkin aikaa etsinyt edullisia valkoisia verhoja, joten kävin sitten ostamassa myös tuommoiset :)
Tässä on pari kuvaa lahjasta, jonka annan lauantaina vanhemmalle isosiskolleni. Hän täyttää ensi viikolla 30 vuotta ja lauantaina pidetään juhlat. Viikonlopun postauksessa näette sitten ihan lahjan sisällönkin ;) Vinkkiä voin antaa hieman; lahjat on ostettu Iittalasta, Barnenshusetista ja H&M:ltä...
Koska laatikko ei pysynyt muuten kiinni, päätin laittaa siihen vihreää lahjanauhaa.
Sydämen taittelin pitsistä.

Ei kommentteja: