27 maaliskuuta 2010

Kaverin synttärijuhlissa

Tukan laittamisen aloitin kastelemalla hiukset kevyesti ja laittamalla niihin lämpörullat. Annoin rullien olla päässä noin tunnin, ja sillä aikaa...
lakkasin myös kynnet. Ensin alle hohtavaa vaaleanpunaista ja päälle kirkasta lakkaa.
Kun lämpörullat on revitty päästä, aloitetaan nutturan teko.
1. Kiinnitetään hiuksista osa pampulalle.
2. Tehdään siittä tupsu.
3. Kierretään ja pyöritellään hiuksia tupsun ympärille niin, että muodostuu suuri nuttura.
4. Viimeisenä sivuilta ja päältä vedetään hiukset nutturan ympärille.
5. Valmis!
Meikkinä oli muuten ihan normimeikki, mutta kajaalit oli vedetty paljon leveämmin ja pohjameikki tehty huolitellummin kuin yleensä. Koruina kultahelmikaulakoru (H&M) ja isot helmet (GT) korvissa.
Mekon olen tilannut joskus H&M:n alesta ja kengät on Haaparannalta Skopunktenista. Oli tosi hauska ilta!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä opiskelet? Ootko viihtyny Rovaniemellä?=)

Henni kirjoitti...

Opiskelen yliopistossa yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa, pääaineena mulla on hallintotiede :) tykkään kyllä kovasti Rovaniemestä! Se on tarpeeks iso (kaupungilla voi kävellä ilman että törmää keneenkään tuttuun) mutta kuitenkin mukavan pieni ja aika rauhallinen, kuten kotikaupunkini Tornio (:

Petra kirjoitti...

ihana asu=) kivannäkönen kampaus!

Henni kirjoitti...

kiitos paljon (: panostinkin juuri hiustenlaittoon ja jätin esim. korut tosi minimiin. Nutturoista tykkään muutenki tosi paljon (ne saa kaulan näyttämään pitemmältä ja siten minut hoikemmalta ;) )

Anonyymi kirjoitti...

Minkälainen ilmapiiri yhteiskuntetieteellisessä on? Entäs minkälainen oli tuo hallintotietenden aineistokoe?

Henni kirjoitti...

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta on suhteellisen iso Lapin yliopistossa. Olen saanut ainakin ensimmäisen vuoden ytk-opiskelijoista aktviisisen ja positiivisen kuvan. Koska tiedekunta jakautuu moneen pääaineeseen (mm. hallintotiede, julkisoikeus, soveltava psykologia, valtio-oppi jne.) ei tule oltua oikeastaan paljon tekemisissä muiden kuin oman vuosikurssin kesken; tässä tapauksessa siis hallintotieteen syksyllä 2009 aloittaneiden kesken. Ainoa iso tapahtuma taisi olla fuksiaiset, jossa kaikki uudet ytk-opiskelijat olivat keskenään "sekoitettu" pääaineesta välittämättä.

Tiedekunnan ollessa näinkin iso, on meillä monta ainejärjestöä. Hallintotiedeläiset kuuluvat Remburssiin, joka on aktiivinen ja hyvä ainejärjestö (plus meillä on mustat haalarit, JESSS). Lisää tietoa rempasta osoitteessa http://remburssi.fi/

Hallintotiedettä pääsi syksyllä aloittamaan 16 opiskelijaa. Näistä noin puolet ovat aikuisopiskelijoita ja loput meitä "nuorempia". Opiskelijakaveriporukkani onkin aika pieni, mutta mielestäni se on vain tosi hienoa (mulla on niin huono nimimuisti että hyvä että olen oppinu 7 hallintotiede-ystäväni nimet). Tämän linkin takaa löydät viime kesän valintakoeaineiston http://www.ulapland.fi/includes/file_download.asp?deptid=29441&fileid=16770&file=20090901113757.pdf&pdf=1 Toivottavasti tuo nyt toimii (: Maksimipistemäärä oli 40 ja muistaakseni sisään pääsi 31.5 pisteellä. Aika paljon oli luetunymmärtämistä, oman tiedon soveltamista sekä yleistä säveltämistä. Ennakkomateriaaliahan EI pääsykokeisiin ole.

Ite pääsin nyt tuutorikoulutukseen, eli ensi syksynä olen uusien hallintotiedeopiskelijoiden toinen tuutoreista :)