15 marraskuuta 2013

Haaste: 11 asiaa

Sain vastikään saman haasteen kahdesta eri blogista, eli Terhiltä ja Lasienkulilta. Kiitos!
Tämän haasteen olen saanut aiemminkin joskus viime vuonna. Nyt toteutan säännöistä vain kohdat 1. ja 2., koska olen tämän haasteen jo nakannut useammalle menemään :)

HAASTEEN SÄÄNNÖT:
1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään
2. Jokaisen haastetun tulee vastata 11 kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä haastetuilleen
4. Haastetun tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Kerro, kuka sinut on haastanut ja kenet sinä haastat
6. Eikä sitten haasteta samaa blogia takaisinpäin :)


11 ASIAA MINUSTA:
1. Mulla harmittaa että minun nenäkorun (septum) tapista tippui viime vuonna toinen pää pois ja jouduin sitten ottamaan koko korun pois. Haluaisin sen takasin. Se oli ihana. Nyt on vaan kielikoru ja napakoru, tylsää.
2. Käytän paljon lahjalista.netiä. Se on tosi kätevä, varsinkin kun listaa Tytön lahjatoiveita tutuille, ystäville ja sukulaisille - monet eivät tiedä mitä ostaa, joten lahjalistasta saa helposti vinkkejä.
3. Seuraavana ostoslistalla ikea-reissua varten on lipasto ja siihen jotkut sievät vetimet.
4. Oon hirveän tarkka siittä, että laskut tulee maksettua ajallaan. Olen heti aivan paniikissa jos muistan maksaa esim. puhelinlaskun vasta pari päivää eräpäivän jälkeen.
5. En tykkää ylähampaistani. Alahampaat on ihan ookoot, vaikka vinossa neki on.
6. Haluan kerätä Pentikin Tempo-lautaset meidän astiastoksi. Meillä ei oo vielä yhtäkään.
7. Minusta tuli reilu kolme viikkoa sitten täti viidennen kerran! ♥
8. Ollaan menossa tänään ostaan vitriiniä,nyt vaan sormet ristiin ja toivotaan että niitä on kaupassa jäljellä!
9. Olen aina pitäny lastensa kanssa askartelevia äitejä joinain ihan supermammoina. Nyt huomasin että ollaan Tytön kanssa taiteiltu mustikkasoseesta taideteoksia, tehty joulukortteja ja kohta väkerretään joulukoristeita.. Enkä tosiaankaan koe olevani mikään supermamma.
10. Kävin eilen taas pitkästä aikaa salilla. Jippiaiee!
11. Mulla on himo raejuustoon.SITTEN NE YKSTOISTA KAKSKYTKAKS KYSYMYSTÄ:
1. Mikä on mielestäsi paras vuodenaika? Kesä! Vaikkakin tykkään ihan hirmuisesti myös talvesta.. ja keväästä.. ja syksystäkin. Mutta kesä, kun silloin ei tartte pukea vaatteita hulluna päälle.
2. Mitä toivot joulupukilta? Lahjakortteja! Ikeaan, Pentikille... Tytölle oon toivonu mm. pari muumimukia ja muitaki astioita sekä askartelupalikoita.
3. Mitä mieltä olet siitä, että joulu tulee kauppoihin jo lokakuun alussa? Kyllä! Joulu on vaan kerran vuodessa, joten siittä on otettava ilo irti. Eikä sitä paitsi tuu: yritettiin viime vuonna kaverin kans ettiä lokakuun alussa kaupasta luumuhilloa, ei löytyny! Suklaakonvehditki on ilmestyny vasta marraskuun puolella hyllyihin.
4. Teetkö itse joululahjoja? Teen. En vaan oo sormistani niin hirveän näppärä, mutta jotain pientä tulee joka joulu väsättyä. Ainakin joulukorttien muodossa.
5. Mikä on joulussa tärkeintä? Tunnelma, perhe, jouluaatto, ruoka, lahjojen antaminen, ilo. Yhdessäoleminen ♥
6. Mikä on mielestäsi paras joululaulu? Apua, tämä on vaikea.. Varpunen jouluaamuna on niiin kaunis biisi, mutta ehkä perineinen joulupukki, joulupukki-biisi on paras.. Sitä lauletaan ja sitten tulee joulupukki, hihii!
7. Pidätkö enemmän vaaleasta vai punaisesta glögistä? Vaiko sinisestä? ;) Punaisesta, teen sitä yleensä itte.
8. Oletko juonut jo tälle vuodelle glögiä? Oon siipassu muutaman litran.
9. Onko sinulla jotain perinnettä joulupäivälle? Aamusauna ja riisipuuro taitaa olla ne perinteisimmät.
10. Porkkana- vai lanttulaatikko? Porkkana, lanttu haisee.
11. Kuuluuko maksalaatikko mielestäsi joulupöytään? Kuuluu, jos se on paistettu voissa pannulla. Muuten se on vähän näääh.
~
1.Mihin kaupunkiin haluaisit matkustaa, jos voisit valita minkä kaupungin vaan? Pariisiin. Tai en mie tiä. Jonnekki kauas. New Yorkiin, Hong Kongiin?
2.Odotatko joulua? Ihan himona! Joulukoristeet on kaivettu esiin, piparit leivottu, piparitalo tehty, kuusi koristeltu ja melkein kaikki joululahjatki on paketoitu.
3.Lempi vuodenaikasi? Kato ylempien kysymysten kyssäri nro 1!
4.Mökkiloma vai ulkomaanreissu? Ulkomaanreissu. Mökille pääsen millon vaan, ulkomaille en niin useasti.
5.Viihdytkö keittiössä? Viihdyn, rakastan ruoanlaittoa ja leipomista. Haluaisin viettää aikaa enemmän keittiössä, mutta en enää ehdi.
6.Leipominen vai ruuanlaitto? Varmaan leipominen, vaikka on ruoanlaittoki ihanaa.
7.Keräätkö muumimukeja? Kerään, mutta vain käyttöön. En oo mikään himokerääjä, että on pakko saaha kaikki über-exclusive-mukit-vuodelta-Erkki-ja-Jaakko, vaan pyydän joulu- ja synttärilahjoiksi semmoisia mitkä on kaikista mieluisimpia. On olemassa rumiaki muumimukeja, en halua niitä.
8.Mitä artistia/bändiä olet kuunnellut pisimpään? HIMiä ehottomasti. Yli 10 vuotta jo!
9.Neulotko tai ompeletko paljon? En läheskään niin paljon ku haluaisin :(
10. Opiskeletko/ oletko opiskellut unelma-ammattiisi? En tiä, en oo tehny päivääkään vielä oman alan hommia. Aika näyttää! Niin jaa, en varmaan. Unelma-ammatti ois joku vauvapandakarhunpentujen hoitaja. Mitä pitää opiskella että pääsee semmoseksi?
11. Oletko tyytyväinen elämääsi? Olen. ♥ Vaikka elämässä on välillä vaikeuksiakin, rakastan elämääni enkä vaihtais sitä yhtään mihinkään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä postauksen tuosta septum lävistyksestä mistä mainitsit tuossa? Millainen lävistys oli laittaa ja miten sen kanssa muuten meni? Onko sulla kuvaa siitä, kun sulla on koru nenässä? Niin ja laita ihmeessä takaisin se!

Henni kirjoitti...

Heippa!
Voisin tehdäkin semmoisen postauksen, kiitos ideasta :) Kirjoittelen sen varmaan joulun jälkeen, heti vain kun ehdin.
Se oli kyllä tosi ihana lävistys, kaikista paras! Mulla oli ensin rengas nenussa mutta sitten vaihdoin sen tappiin, joka oli kyllä superhuippu - ei näkyny koko aikaa mutta välillä sitten vilahteli.
Täytyypä tuota postausta varten tonkia vaaaanhoja kuvia, joissain saattaa jopa näkyä. Laittaisin kyllä HETI sen takas jos se ei kävis niin järkyttävän kipiää! :D