06 maaliskuuta 2014

Synttärijuhlat: koristelut

Koristeiden askartelut aloitin jo joululomalla. 

Askarreltavaa oli paljon

Ruokapöydässä, kylpyhuoneen tasoilla, olohuoneen lipastossa - siis joka paikassa, oli kartonkisia, mustia ja vaaleanpunaisia, Minnin päitä. Mustia ja vaaleanpunaisia ilmapalloja oli parisenkymmentä kiinnitettynä kattoon ja verhotankoihin ympäri taloa. Normaalien ilmapallojen lisäksi koristeena oli myös kaksi jättimäistä vaaleanpunaista ilmapalloa. Ulko-ovella vieraita tervehtimässä oli suuri, Disney-fontilla varustettu Minnin pään muotoinen Tervetuloa-kyltti. Muutamassa paikkaa roikkui tai oli pystyssä Minnin pää, jossa luki 1 tai M. Ikkunoissa roikkui nauhoja, joissa oli kiinni kartongista tehtyjä isoja ja pieniä, mustia ja vaaleanpunaisia Minnin päitä. Näitä samoja roikkui myös lahjapöydän yläpuolella reunoissa (katso 2. ja 3. kuva). Ruokapöydässä oli myös suuri merisuolalla täytetty maljakko, jossa oli pystyssä grillaustikkuihin liimattuja Minni-kylttejä. Muutamassa paikkaa oli myös kehykset, joissa oli kuvia Minnin päistä. Lahjapöydän taakse oli viritetty valkoinen lakana, johon oli kiinnitetty vaaleanpunainen lippunauha, jossa luki Minnin nimi. 

Ja paljon muuta.


Kaikki askartelut tein ite.
Askarteluihin käytin lähinnä vain vaaleanpunaista ja mustaa kartonkia, ompelukonelankaa, liimaa, saksia ja mustaa tussia - sekä rutkasti mielikuvitusta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten nättiä ja se kuinka paljon olet jaksanut nähdä vaivaa.:) Uskon että oli aivan mahtavat ensimmäiset synttärit neidille. Minusta on todella ihailtavaa kuinka jotkut vielä jaksavat panostaa kunnolla lapsensa synttäreiden kunniaksi. :)Niitä nykyään aika harvassa.
Onnea neitokaiselle. :)

Henni kirjoitti...

Oi kiitos! ♥ ja Minni kiittää ☺☺