22 syyskuuta 2013

Paluu salille

KE = Ihanaa, salille! Melkein kahden kuukauen tauon jälkeen taas, mieletöntä. Ensin oltiin Torniossa ja Oulussa ja missä lie, sitten tulin pariks viikoks flunssaan.. Mutta nyt oon taas terve, ainakin melkein. Keskiviikkona treenailin jalkoja, sain tosi hyvän tuntuman ja treeni meni muutenki ihan nappiin. Harmi vain että Tyttö heräsi kotona parikymmentä minuuttia minun lähdön jälkeen, joten treeni piti vetää supernopeasti vaan äkkiä läpi että pääsin pikaisesti takaisin kotiin. Siinä hässäkässä onnistuin venäyttämään (?) myös vasemman puolen alaselästä, varmaan vartalonkiertäjä-koneessa tai kylkiä tehdessä.. Ois ehkä kannattanu ottaa vähän iisimmin, varsinki ku vartalonkiertäjiäki on tullu treenattua millon lie ikuisuus sitten viimeksi.. Illalla käytiin vielä siskon kans vähän hölkkäämässä, kyllä oli torstaina ja perjantaina jalat kipeänä, nannaa.
- juoksumatto 5 min.
1. vaakahack leveä standi 10laattaa/4x9-16
2. jalkaprässi leveä standi 50-60kg/3x10-14
3a. reiden ojennus istuen koneessa 2laattaa+5lbs--2laattaa/4x10-12
3b. reiden koukistus istuen koneessa 2laattaa+10lbs---2laattaa/4x14-18
4. vartalonkiertäjät koneessa 3laattaa/3x7-10
5a. vatsarutistus 3x15
5b. sivuvatsarutistus 3x10
6. sivutaivutus +10kg/3x20
63 min.
PE = Perjantai meni huomattavasti paremmin Tytön päikkäreiden osalta, ehdin treenata melkein koko treenin läpi ennenkuin mies soitti että muksu on hereillä. Varsinkin hauikset ja rintalihakset tuli tosi kipeiksi. Salille oli tarkoitus lähteä taas sunnuntaina, mutta en vissiin ollukkaan selättäny sitä flunssaa ihan 100%:sti ja kurkku oli aamulla kipeä.. Nou nou salille siis. Ensi viikolla kuitenkin takas! Jos jollakulla kiinnostaa, raskauskiloja jäljellä tällä hetkellä 2,9 kg. Aikalailla tasan kaks kuukautta sitten kiloja oli jäljellä 5,7, joten pikkuhiljaa tässä lähestytään omaa painoa. En kylläkään ole punninnu itteäni kertaakaan nyt salille palaamisen jälkeen, voi olla että paino on hieman noussut kun lihakset alkaa pikkuhiljaa keräämään nestettä... Toki osuutta voi olla silläkin, että äitini oli perjantain ja lauantain meillä kylässä ja me herkuteltiin aika paljon, tehtiin muunmuassa itse jäätelöä... Siittä lisää myöhemmin.
- juoksumatto 5 min.
1. ylätalja leveä myötäote 30kg/4x8-14
2. alatalja v-kahvalla 15-20kg/4x10-14
3. penkkip.kone 2laattaa+5lbs---2laattaa/4x10-15
4. vinopena käsip. 5kg/4x13-16
5a. pystyp. käsip. 5kg--3kg/4x12-15
5b. viparit käsip. 2kg--1kg/4x12-16
6a. ojentajat taljassa 4laattaa--3laattaa/4x12-15
6b. hauiskääntö taljassa 3laattaa--2laattaa/4x11-15
7a. ojentajapunnerrus pään takaa taljassa 3laattaa/4x12-15
7b. hammerkääntö käsip. 4kg/4x12-14
8. jalkojen nostot selällään maaten jumppapallon kans 4x10
73 min.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Kiitos kivasta blogista! :D Voisitko antaa ohjetta noihin pitsoihin, joiden kuvat olet lisännyt Instagramiin? Näyttävät tosi hyviltä ja itsellä on pieni inspiraation puute ruuanlaiton kanssa :) -mipsu

Henni kirjoitti...

Heippa! Tottakai :) Voin tehdä postauksen niistä vaikka tässä parin päivän sisällä.

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Hyvin oot palautunu raskauskiloista? Miten sun ruokavalio,syötkö suht normaalisti? Liikutko siis monta kertaa viikossa? Itsekin odottavana toivon että saan kilot pois nopeasti. :)

Henni kirjoitti...

Heippa! Joo ihan kivastihan nuo kilot on lähteny, toki muutama on vielä jäljellä.. :) Syön normaalisti, olen yrittänyt (tosiaankin siis yrittänyt, toki tulee syötyä sokeria sun muuta höttöä aina välillä ;)) vältellä hiilareita ja syödä enemmän proteiinia.
Liikun mahdollisuuksien mukaan, riippuen siittä että miten miehellä on koulua eli kuinka paljon hän pystyy hoitamaan lasta, jolloin ite pääsen liikkumaan. Aika paljon tuli kesällä käytyä ihan vaan pitkillä kävelylenkeillä ja luulen että nyt syksyllä liikkumiset painottuu salille.
Imetät vaan kuule mahdollisimman pitkään niin ei tartte ees ihan hirveästi vahtia syömisiä ;)

Anonyymi kirjoitti...

kaikko puhuu imetyksestä,mutta oikeesti onko se niin tehokasta:D niin helppoa! Haha, okei eli ihan perusruokaa ja perusliikuntaa niin pitäs lähteä:)

Henni kirjoitti...

Hehe, kyllä se vaan on :D Kyllä ne lähtee ajan kanssa kun syö perus-terveellisesti ja yrittää myös vähän liikkua :) Onnea loppuodotukseen, vauvat on ihania! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Noniinhän se on:) kiitti,vauvat on elämän aurinkoja <3