07 maaliskuuta 2014

Synttärijuhlat: pääruoka

Ruokamenu: 



 yrttinen hedelmäsalaatti
ja tarjolla oli myös auringonkukansiemeniä, punasipulia, balsamicoa, hunajaa, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria


 punajuurilasagne  
jossa oli vuohenjuustoa ja halutessaan ruokaan sai lisätä ketsuppia ja kapriksia



vastapaistettua patonkia
ja patongin kanssa syötäväksi oli tarjolla
chili-, yrtti- sekä maustamatonta tuorejuustoa



 maitoa ja appelsiinilla maustettua vettä


2 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Upea menu! Mitä tuossa punajuurilasagnessa on? :)

Henni kirjoitti...

Kiitos ☺ Minun isosisko huolehti lasagnen toteuttamisesta aikalailla yksin, mutta siinä on siis normilasagneainesten lisäksi keitettyä ja pilkottua punajuurta, vuohenjuustoa ja timjamia. Liha oli suunnilleen 3/4 hirvenjauhelihaa ja loput sikanautaa. Juuri ennen tarjoilua pinnalle ripoteltiin vielä timjamia. Punajuurta oli lasagnen sisälläkin, mutta vuohenjuustoa vain päällä.