07 lokakuuta 2014

Arbutin yövoide


Pääsin taas blogitestaajaksi Detrian Arbutin-tuotteille. Tällä kertaa testauksessa on vuorossa Detria Arbutin Couperosa Yövoide. Viime talvena kokeilin seerumia ja päivävoidetta, joista tykkäsin kyllä ihan mahottomasti. Tällä kertaa minä en ole kuitenkaan testaajana (tai saatan joskus vähän sipasta naamaan iltaisin tätäkin tuotetta...), vaan tyttäreni Minni.

 Minnillä on aika kuiva iho, vaikka lääkärit on Minnin syntymästä asti kehuneet tytön tasaisen pehmeää ja hyvää ihoa. Atooppisen ihon merkkejä näyttäisi meidän mielestä kuitenkin olevan, mutta tiedä häntä. No, kuiva kuitenkin on, varsinkin käsivarret, joita tyttö välillä raapiikin aika kovasti. Myös kaulan ja niskan alue on usein kuiva, silloin tällöin myös selkä. On laitettu sibicorttia, cortisonia, bepanthenia, nivea cremeä, lipogeeliä, perusvoidetta...  ja silloin tällöin annettu myös suunkautta annettavaa ihoa rauhoittavaa lääkettä, ataraxia (oli muuten vesirokossa pelastus...).

 
Erinäiset rasvat ja voiteet ovat joo-o toimineet mutta aina vain tuoneet väliaikaisen helpotuksen. Toivonkin nyt arbutinilta pitkäaikaisempaa pelastusta tähän rasvoilla värkkäämiseen, josko tämä nyt sitten toimisi oikeasti. Viime talvena hehkutin arbutinien hyviä herkänihon ominaisuuksia ja hajuttomuutta, joten näitä voi huoletta käyttää myös pienemmällä lapsella.


 Mukana yövoiteen lisäksi tuli kolme matkapakkausta: kaksi hoitovoidetta ja yksi yövoide. Tuo pikkuinen yövoide-pakkaus on ihan pelastus! Mekin reissataan melkein joka viikonloppu jonnekki, niin ei aina tarvi olla isoa purkkia roudaamassa mukana - aivan kuin Minnille ei nyt muutenkin tarvisi ottaa paljon tavaraa mukaan (vaunut, vaippoja, housuja, sukkia, paitoja, huppareita, unileluja, ulkoiluvaatteita, kenkiä, pipoja, hanskoja... lista on loputon.)


Testaus on nyt aloitettu!
Otin Minnin ihosta kuvia ja nyt testataan tuotetta kerran päivässä kolmen-neljän viikon ajan. Voidetta levitän pääosin käsivarsiin, mutta myös muualle, kuiviin ihon kohtiin. Viimeistään ensi kuussa näettekin sitten voiteen vaikutukset sekä ennen- ja jälkeen-kuvat. Jännittävää!Ps. Muistathan nämä!

sekä


Ei kommentteja: