03 lokakuuta 2014

Uusia ideoita (osa 6/6)

Seuraavia sisustustoiveita kuvaa kaks sanaa: ikea & harmaa.
Oon niin rakastunut harmaaseen väriin, voisin maalata sillä seinätki.


 STRANDMON-nojatuoli ja rahi
Kertakaikkiaan siis NIIN ihanat! Oon kuolaillu näitä siitä asti kun tulivat Ikeaan myyntiin. Harmi vaan että yhteishinnaksi niillä tulee (ainakin ruotsin puolella) yli 300 euroa plus ne ei kyllä mahtuis meillä yhtään mihinkään. Isompi asunto, plz. MORUM-matto
Tämä on semmonen mikä ihan oikeasti oikeasti tarvittais. Sitä on myynnissä kolmen kokosena (80x200, 160x230 ja 200x300cm) ja oon miettiny nuiden kahden isoimman väliltä. Haluaisin semmosen maton, joka sopis meidän koko olohuoneeseen, eli olohuoneessa ei tarvis olla kuin yks matto (nykyisen kolmen sijaan). Lisäksi matto on sileää kudontakuviota (), sillä olen päättäny että meille ei tule enää yhtään lyhyt- tai pitkänukkaista tai mitään muutakaan hamppu-/karva-/lankamattoa. Jos ottaisi tuon keskikokoisen niin se ei riittäisi kuin vain työhuone-/olohuonekombinaatiosta vaan tuohon olohuone-osioon, jolloin "työhuoneeseen" pitäisi jättää vielä erikseen matto. Sitten taas tuo isoin ei taida olla tarpeeksi iso koko työhuone-olohuone-osioon... (Jos et nyt ymmärtäny mitään tosta työhuone-olohuone-selityksestä, niin kurkkaa meidän olkkarin kuvat täältä niin tajuat! ☺) Vaikka tää harmaa onki niiiiin ihana, oon kahden vaiheilla tämän ja vaalean morum-maton kanssa..


 KVARNVIK-setti
Meillä on pieniä ongelmia esimerkiks pipojen ym. säilytyksen kanssa. Tällä hetkellä ne on tungettuina risaiseen riippuvaan 2-koriseen säilytyslokerikkoon. Lisäksi siellä on mm. Iineksen heijastinliivi, hihnat, tassupyyhe, turvavaljaat... Niin ja itseasiassa kaikki pipot ei ees mahu eteiseen säilytykseen, vaan Minnin pipot, hanskat ja huivit on olohuoneessa sen lipaston laatikossa. Kätevää. Niin ja minun huivit on eteisessä hattuhyllyllä ja ne valuu sieltä koko ajan alas plus on muutenki sottasen näköset. Edellä mainittujen LISÄKSI tarvisin meikeille uuden korin (mielellään kannellisen) kylppäriin, joten tässä setissä sais vähän kaikkea. Paitsi että nuo taitaa olla liian pieniä ja niitä on liian vähän... Nuita suurimpia jos sais ostaa jossain kolmen setissä niin ois tosi jees! Pyöreät kannelliset on kivoja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minäkin oon rakastunut harmaaseen! turkoosin kanssa sitä! ja sit keltaiseen :) pakko oli just tuo tuolikin ostaa, koska kaverilla se oli punaisena ja sanoi että kaikki kehunu ketkä siinä istunu et hyvä istua, eikä ole kulunu miksikään käytössä. ja on kyllä tukeva! meillä lukutuolina ja onhan se ilo silmällekin :)

Henni kirjoitti...

Oi se on varmasti tosi ihana! ☺ Harmaa on kyllä kiva väri, eikä se taida mennä pois muodista koskaan... Ja kohta saa laittaa punaista harmaan kaveriks kun tulee joulu!