06 marraskuuta 2014

Vila & Elle shoppailuilta


Viikko sitten kävin pikkusiskoni Miinan kanssa Elle-lehden ja Vilan järjestämässä shoppailuillassa. Tilaisuus kesti kaikenkaikkiaan kaksi tuntia, josta olimme paikan päällä ehkä neljänneksen ja jatkoimme sitten shoppailua muissa liikkeissä. Tarjolla oli kuohuvaa juomista ja karkkia!
Kotiin viemisiksi ostin söpön ylisuuren neuleponchon, jota olenkin pitänyt tosi ahkerasti päälläni (melkein joka päivä). Ostaessani ponchon sain kaupan päälle lahjakassin, jossa oli piecesin kynsilakka sekä uusin Elle-lehti. 
Kuvat otin pari päivää sitten kotona Rovaniemellä ja tällä hetkellä olen Torniossa valmistautumassa pikkuhiljaa lauantain juhlia varten leipomalla ja askartelemalla. En voi uskoa että siitä on jo kaksi kuukautta kun blogissakin iloisesti hehkutin valmistujaisjuhlistani. 
Eilen tein kinkkurullia pakasteeseen ja tänään keskityn koristeisiin. Huomenna pitäisi leipoa juustokakkua ja tehdä pororullia ja rocky road-suklaata ja... ja koristella! Juhlat pidän nuoremman isosiskoni luona, joten siellä meneekin huominen päivä sitten ihan kokonaan. 
Ihanaa loppuviikkoa kaikille! Laittelen tänne varmasti sunnuntaina parit kuvat juhlafiiliksistä ja isompaa juhlapostausta tulee sitten ensi viikolla. 
Ei kommentteja: