25 maaliskuuta 2010

kevättä rinnassa

Ihanaa, kevät tulee! Joka päivä on ollu tosi vähän pakkasta tai jopa plussan puolella (en tiedä varmasti, oma mittari sanoo että ulkona on tälläkin hetkellä +21'C, joten ehkä me ei uskota sitä). Tänään oli aamulla vatsa niin kipeä, että oli pakko skipata luennot. Huhhuh. Aina jos syö tai juo ruokalusikallisen tai enemmän niin vatsaa pistää ihan hirveästi. Kävin ostamassa Valion acidofidus bifidus-piimää (jep, kunnon sanahirviö) ja ajattelin että se ehkä vähän rauhottais vatsaa, mutta ei. Olen nyt syöny sitä noin teelusikallisen joka tunti, ettei nyt ihan paastolla mentäis. Ehkäpä tämä tästä...

Sain kuitenkin tänään jotain aikaiseksi. Otin lähes kaikki kynttilät pois ja muutenkin muutin sisustusta vähän keväisemmäksi. Ruokapöydälle levitin vaaleanpunaisen liinan, heitin varastoon tummat iittalan lasiastiat ja kaivoin kirkkaan tuikkukupin seuraksi pirtsakan vihreän tuikkukupin. Servettitelineen mustavalkoiset servetit laitoin keittiön laatikkoon ja kaivoin esille kesäisemmät lautasliinat. Vanhat verhot ovat vielä paikallaan, niistä pitäisi päästä vielä eroon. Vanhasta kauniista onnittelukortista leikkasin ylimääräiset reunat pois ja laitoin valkoisiin valokuvakehyksiin. Passaa kauniisti, vai mitä?

Musta ruukku ja kuihtunut kukka saivat kyytiä, kun löysin tämän ihanan kukkaruukun. Laitoin siihen tekokukkia ja nyt minun pienet pikkulinnut saa niitä ihailla.

Sain myös pakattua yhden ison sinisen Ikea-kassin täyteen vaatteita ja kenkiä. Viikon päästä tällä yliopistolaisella alkaa 5 kuukauden kesäloma (tiedän, tosi epäreilua) ja pyyhin Rovaniemen pölyt jaloistani ja kiidän sitten Tornioon. Pakkasin lähinnä kesävaatteita (lue: bikinit, korkkarit ja parit shortsit). Kun pääsen Tornioon, lähen kyllä heti uimahalliin uimaan. Mulla on niin ikävä vettä, olen ollu uimatta varmaan yli puoli vuotta :/ uiminen on niin helppoa eikä siinä tuu hiki :'D plus mulla on vielä reilun vuoden takaista joululahjaa (uimalippuja) jälellä muutama kappale.. Polskis!

Laitoin sohvapöydälle keväisen kynttilän jalustan. Tuo on tosi ihana, en varmaan koskaan raaski polttaa sitä. Tässä parin viikon aikana on tullu kivasti lehtiä: kaks kodin kuvalehteä, yks koiramme-lehti ja cosmopolitan. Vaikka oikein paljon kaikista lehdistä tykkäänkin, tuntuu, että ei vain yksinkertaisesti riitä aikaa lukea niitä kaikkia. Peruinkin jo cosmon ja kodin kuvalehden kestotilaukset (loppuvat 31.8.2010), mutta Koiramme-lehti saa tulla. Kun hankin japaninpystykorvan pennun viime syksynä, liityin Suomen Kennelliiton jäseneksi ja sitä kautta Koiramme-lehti sitten tulee. Tässä samalla varaudun myös syksyyn - jos en kesätöitä saa, ei ole rahaa tilata lehtiä opintotuella. Niin se vain on. Mutta minäpä alan lakkaamaan kynsiä ja keittämään kananmunia. Ajattelin että jos vähän saisin syötyä, pieniä murusia ruokaa kerrallaan. Puss och kram!

2 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Kuvat ovat tosi kauniita - ja varsinkin kun auri paistaa!! :)

Lähdetäänkö sit yhdessä uimaan??

Henni kirjoitti...

joo tottakai!!!!! voidaan taas uida se perinteinen 1000 metriä (olikos se nyt 20 kertaa altaan päästä päähän?) ja sen jälkeen pulikoida porealtaassa ja laskea liukumäkeä! Wihiiiiiii! <: