05 elokuuta 2010

I love my new dress

NYT SE ON VIIMEIN LÖYTYNYT!
Nimittäin mekko sunnuntaina pidettäviin häihin, ihanaa!
Sitä on kyllä etsitty. Kaikki vaatekaupat akselilla Tornio-Kemi-Haaparanta-Rovaniemi-Oulu-Helsinki välillä on koluttu. Eikä mitään ole löytynyt. Voi että mikä helpotus kun se viimein löytyi! Mulla oli kaksi ehdotonta kriteeriä: 1. sen on oltava suklaanruskea ja 2. sen on oltava olkaimeton. Arvatkaapa huviksenne, onko se ruskea tai edes olkaimeton? Ei ole. Niimpä niin, näin se pieni ihminen joutuu taipumaan..

 Löysin yhen tosi kivan mekon Nelly.comista. Päätin sitten olla fiksu ja tilata varalle jonkun toisen mekon. Löysin sitten vähän juhlavamman mekon, ja päätin tilata molempia vähän eri kokoja.
Paketti sitten vihdoin ja viimein saapui ja eilen kävin sen hakemassa. Voin vain sanoa, että pettymys oli kohtalaisen suuri, koska juuri se mekko minkä olisin halunnut, jätti tulematta! Oli kuulemma loppunut varastosta. Olin ihan varma, että se ois ollu hyvä. Minun tuuria on myös se, että ku nyt kävin kattomassa sitä samaa mekkoa Nellyn sivuilta, niin niitä oli varastossa - myös S-kokoisena (=minun koko), yllätys! Lisäksi yhessä tilaamassani mekossa oli kyljessä pieni ratkeama, yhestä mekosta yhdestä puuttui kokonaan olkain ja toisessa se oli aivan rikki! Lisäksi Nellyltä olisi pitänyt tulla ilmainen I love my high heels-pussukka tai jokin semmoinen, mutta eipä näkynyt sitäkään paketissa.. Angry me! Tilasin myös kengät Nellyltä, mutta nekin olivat loppuneet. En tilaa sieltä enää ikinä mitään koskaan!
Than-tada-dantan-tantan-taaaa!
Tässä se sitte kuitenkin on, pitkän etsimisen jälkeen n. 20 eurolla tarttui tänään tällainen mukaan Vero Modasta, kivaaa! Kolme kuukautta aktiivista etsintää takana, mekkoa mietitty jo viime lokakuusta asti.. Nyt voi huokaista helpostuksesta ihan kunnolla. (: Mekko näyttää aika arkiselta, mutta uskon, että saan siitä loihdittua hyvillä korkkareilla ja sopivilla koruilla ja asusteilla täydellisen!

Ei kommentteja: