07 syyskuuta 2010

amueblar!

Yleisön pyynnöstä lisää pari kuvaa meän uudesta asunnosta. Vaikka kaikki tavarat ovatkin jo paikoillaan, niin paljon puuttuu mm. lamppuja ja mattoja jne. Ekassa kuvassa siis kodin sydän - keittiö.
Tässä meidän makkari. Iineksen koppa on meän sänkyä vastapäätä. Ihanan ystäväni antamat ketut viettävät päivänsä kiinniolevaa televisiota tuijotellen.
Iines tykkää istuskella ilta-auringossa.
Parvekkeen näkymät joka suuntaan tällaisia. Tuolla on ihan mahtavia lenkkeilypolkuja!
Tässä kylppäri.. Aika pienihän se on, mutta sitäkin mukavampi.
Ihanaa, saatiin vihdoinkin laitettua kello seinään. Tuo kello on siis kaksipuolinen, joten kellon näkee olohuoneesta, mutta se näkyy myös keittiöön.
Elikkäs kuva otettu suuren peilin kautta, joka meillä on eteisessä. Peilin edessä tuoli, jonka tilalle olisi tarkoitus joskus ostaa jonkinlainen hylly/pöytä. Hame ja leggingsit H&M, neule VeroModasta. Olen vieläkin kipeänä ja koko ajan saa yskiä ja niistää. Tosi ärrrsyttävää olla kipeänä, mutta ehkäpä tämä tästä, onhan tässä jo viikko sairasteltukin. Vihaks pistää se, että on päässy salille viikko sitten ja tunnen sielussani ku kaikki tulokset laskee ja lihasmassa (mikä, lol) hupenee.. Nyh!

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Voi ketut! :'D Ihanaa, alko oikein naurattaan!

Henni kirjoitti...

Haha! Iines yrittää aina varastaa tuota pikkukettua ja pitää sitä ilmeisesti pentunaan. Pesee sitä ja kantaa ympäri kämppää. :') Ketut ottaa meillä aina rennosti!