11 syyskuuta 2010

Joko vois tervehtyä?

Noniin! Muutaman päivän postaustauon jälkeen oon taas täällä. Keskiviikkona oli yliopiston fuksiaiset ja olin yks rastinpitäjistä. Remburssin rasti järjestettiin Hulibumbassa, jossa annoimme fukseille tehtäväksi hakea meille mm. rintaliivit, drinkin baaritiskiltä ja jotain makeaa. Oli tosi kiva ilta! Mulla kuitenki flunssa oli vielä niin pahasti päällä, että en lähteny sitte jatkoileen Tivoliin.

Torstaina aamulla ajoimme Tornion kautta Ouluun ja vietämme täällä nyt viikonlopun. Mullakaan ei yliopistolla ole luennot vielä alkaneet, joten pystyy ihan kivasti reissaan. Perjantaina käytiinki sitte kaupungilla ja Coffee Housessa kahvilla. Se on kyllä ehottomasti Oulun kivoin kahvila, tosi ihana. Juopasin kupin cappuccinoa. Cappuccino on siis erikoiskahvi, jossa kupin pohjalle laitetaan ensin espressoa, eli erittäin vahvaa kahvia. Espresson päälle tulee höyrytettyä maitoa ja päälimmäiseksi vaahdotettua maitoa. Caffé latte eroaa cappuccinosta päpiirteittäin niin, että latteen ei tule vaahdotettua maitoa ollenkaan.
Tämä 1,5 viikon flunssa kyllä on aika raivostuttava. Koko ajan on kylmä tai kuuma. Hmh!

Perjantai-iltana (eli eilen illalla) kävimme ystäväni Anniinan kanssa istumassa iltaa ja ottamassa vähän keittoa. Oli ihan hullun hauskaa!
Päällä oli uus musta pusero, leggingsit, takki ja huivi. Inkille piti antaa lähtösuukkoja.
Ensin menimme Rotuaarilla sijaitsevaan kahvila/baariin. Otimme porkkanaleivosta ja persikkarahkapullaa..
Illan aikana joimme mm. Fresitaa, joka oli hyvää kylmänä.
Kulumassa joimme sitten kuivaa siideriä. Lopuksi menimme vielä istumaan ja juomaan Amarilloon. Oli ihan mahtavaa, joskus uusiks!

Ei kommentteja: