14 maaliskuuta 2012

One lovely blog award

Tällaisen söpön tunnustuksen sain Jenniltä. Tunnustukseen kuuluu sellainen tehtävä, että saajan tulee kertoa itsestään 7 faktaa ja jakaa sitten tunnustus eteenpäin. Nyt on tullu mulla taas sekä haasteita että tunnustuksia jaettua niin paljon eteenpäin, että tällä kertaa kerron vain itsestäni ne faktat ja jätän tämän tällä kertaa jakamatta :)
1. Jos pääsisin nyt Tornion Golden Flower-kiinalaiseen, tilaisin friteerattua kanaa hapanimeläkastikkeessa. *kuola valuu*
2. Kuljetan aina sekä huuli- että käsirasvaa laukussani.
3. Tiän että joka päivä pitäis jua yli 2 litraa vettä, mutta mulle se on tosi hankalaa. Joudun roudaamaan vesipulloa mukanani jokapaikkaan, ja joskus huomaan illalla, että oho ei oo tullu juotua ja sitte pitää kerralla juoda litra. Niin ja laukkoa koko yö vessassa.
4. En tykkää käyttää crosstraineria tai soutulaitetta, juoksumatto on minun lemppari.
5. Leivoin eilen superherkullisen näköistä päärynäpiirakkaa avokille, mutta en ite syöny yhtään. (En myöskään maistanu taikinaa missään vaiheessa!)
6. Himoitsen just nyt apteekinsalmiakkia, sillä ne on minun lempikarkkeja.
7. Lempparisarjakuvani on Fingerpori.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Musta on tosi vaikee juoda tarpeeks vettä, jotenki en kovin usein tunne olevani ees janoinen :D Sit joutuu juomaan vettä pakolla, jos muistaa :D

Henni kirjoitti...

Veen pakolla juominen on ihan hirveää :D Tuntuu että sitä ei saa kurkusta alas.. Ois varmaan helpompi jua tarpeeks vettä jos ois jääkaapissa vaikka 1.5 litran limupullo täytettynä veellä, näkis ainaki että kuinka paljon on päivässä juonu.. :)