18 tammikuuta 2013

Vauvan lipasto & hoitotaso Nyt on vauvan oma lipastokin saatu koottua ja kaikki on valmista pienokaista varten. HEMNES-lipasto on Ikeasta ja hoitotaso itsetehty (lainassa). Kyltti ostettu Oulun keskustasta sisustusliikkeestä, kaupan nimeä en muista.


Kylpyankka Tampereen SäästöTexin leluosastolta, VANDRING IGELKOTT-siili Ikeasta ja vinkulelu Citymarketista. 


KRAMA-pesulaput Ikeasta ja hupullinen kylpypyyhe uusimmasta äitiyspakkauksesta.


 Kaksi oikeanlaitimmaista VANDRING-pukluharsoa Ikeasta, loput harsot sekä hoitolaukku Oulun Kärkkäiseltä.


Lelut Vaukirja.fi:stä. Laatikoissa lelujen lisäki sukkia, sukkahousuja ja lapasia.


Valkoinen toppahaalari Stockmannilta. Laatikosta löytyy mm. itkuhälytin, purulelu ja lastenkirjoja.


Lasiset NUK-tuttipullot Cittarista, vaatteet sekä ostettuja, lainaan saatuja että äitiyspakkauksesta tulleita. Laatikoissa tuttipullojen lisäksi tutteja, kylpymittari, ihovoidetta ja niistin. 

4 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Ihania vauvajuttuja! :) Meidän vauva on nyt viis viikkoa ja jotenkin tuntuu jo niin isolta, vaikka on juuri ja juuri nelisen kiloa nyt :D melkein tulee vastasyntynyt -kuume :D Tuttuja tuotteita äitiyspakkauksesta ja toppahaalarinnekin lienee sama kun meillä; tosin ostin epähuomiossa niin ison koon, että toivottavasti keväthangille ois sopiva :D luultavasti synnytät myös LKS:ssä? Mulla ainakin sieltä viiden viikon takaa tosi hyvä kokemus, kätilöt tosi mukavia :)

Henni kirjoitti...

LKS:ään sitä olisi tarkoitus itelläki sitten lähteä kun aika koittaa :) LKS:ssä on kyllä tosi mukava henkilökunta ja siellä on tosi mukava ollu käyä esim. ultrissa. Tuo uus äitiyspakkaus oli kyllä minun mielestä ainakin ihan superihana, tosi kivoja värejä ja kuoseja! (No okei, ne sammakkopussilakanat ei ollu maailman ihanimmat... ;) ) Tuo meidän toppahaalari on kokoa 50/56 eli ihan pikkuvauvelille.

Nanni kirjoitti...

Voi mitä vauvajuttuja! Käyppä kattoon blogiani, sulle on haaste siellä ;)

Henni kirjoitti...

Miepä käyn kurkkaan! :) Kiitos