Mansikkajuustokakku
pohja
~ 200 g digestivekeksejä
~ 100 g voita
täyte
~ 2 dl vispikermaa
~ 5 kananmunaa
~ 400 g maustamatonta tuorejuustoa
~ 1 dl sokeria
~ 2 tl vaniljasokeria
~ 2 rkl limetinmehua
päälle
~ 3 rkl maitorahkaa
~ 500 g mansikoita
Sekoita keskenään murskatut keksit ja sulatettu voi. Painele seos tasaisesti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Vispaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää täytteen muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Kaada täyte pohjan päälle, paista uunin alatasolla 175 asteessa 50-60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennenkuin irrotat sen vuoasta. Levitä kakun päälle tasaisesti maitorahkaa ja painele siihen kiinni viipaloidut mansikat. Koristele lopuilla mansikoilla.
3 kommenttia:
Oi kuinka herkullisen näköinen kakku :)
Se oli kyllä tosi hyvänmakuinen kakku ja kaikenlisäks helppo tehä! :)
Kokeiltiin, hyvää tuli!
Lähetä kommentti