28 heinäkuuta 2013

1 tuparit + 2 synttärit = yhet superjuhlat

 Lauantaina olimme siskoni perheen tykönä Torniossa juhlimassa. Siskoni HoO täytti vasta kolmekymmentä ja hänen miehensä täyttää kohta kolmekymmentä, joten juhlimisen aihetta oli kaksin kappalein. Lisäksi samalla juhlittiin tupareita, sillä he ovat vastikään ostaneet oman talon ja rempanneet sitä. Juhlimassa oli viitisenkymmentä ihmistä ja juhlat jatkuivat pitkälle aamuyöhön - itse kuitenkin lähdin M:n kanssa vanhempieni tykö yöksi jo yhden aikoihin.

  Juhlapaikaksi oli muutettu vanha navetta, johon siskoni oli tehny kauniit lippukoristeet kattoon. Katosta roikkui myös kirkkaita kynttilälyhtyjä, jotka loivat yön hämärinä tunteina kaunista tunnelmaa.
 Myös ulkosauna oli laitettu viimosen päälle kuntoon juhlia varten. Sitten ruokapuoleen! Ruoaksi oli peruna-kana-fetasalaattia, pepperoni-ananaspizzaa, tonnikala-paprikapizzaa, ciapattaa ja patonkia.
 Jälkiruoaksi tarjottiin pullaa, suklaapasteijaa, raparperipaistosta ja jogurttia, suklaamuffinsseja, suklaasuukkoja sekä erilaisia keksejä.
 30 + 30 = 60 kynttilää!

 Iltapalaksi tarjolle tuotiin lisää salaattia, pizzoja ja savulohipasteijoita sekä pikkupurtavaa: vaahtokarkkeja, sipsiä ja suolatikkuja. Juomapuolelta löytyi päivän ja illan aikana kuoharia, valko- ja punaviiniä, sitruunavettä, alkoholillista ja -holitonta boolia sekä tietysti kahvia.
Ps. Postauksen siskolleni askartelemastamme lahjasta teen myöhemmin :) 

2 kommenttia:

Arto Painilainen kirjoitti...

Hienoa maalaismaisemaa. Ruokakuvat saivat veden kielelle ... tilipäivä kun on vasta huomenna ja siksi ruoka vähissä omalla pöydälläni.

Toivotan Sinulle, Henni, hyvää loppukesää ja pian alkavaa syksyä.

Henni kirjoitti...

Kiitos, sitä samaa sinulle myös Arto! :)