03 heinäkuuta 2013

Viimoset salireenit

Viime viikolla tultiin meän piiiitkältä Tornio-reissulta ja pääsin kuluttamaan salikorttia ekaan kertaan monen viikon tauon jälkeen. Viime perjantaina treenasin jalat ja eilen kävin tekeen vähän selkää ja rintaa. Tänään ollaan taas - kyllä, taas - lähössä Tornioon ja sieltä mennään viikonlopuksi Ouluun tutun viiskymppisiä juhlimaan. Taas tulee siis noin viikon salitauko, harmi vain. Mutta eipä tuolle mitään voi :)

Viime PE = Salitreeni alko hyvin, tein vaakahackia yhteensä 8 sarjaa. Kun olin tehny niistä 6, Lauri soittaa että M itkee nälkäänsä kotona. Ei auttanu muutaku jättää treeni kesken ja tulla kotiin (hox. M ei siis suostu syömään tuttipullosta). Koska synnytyksestä on nyt kulunu sen verran aikaa että saan alkaa tekemään kyykkyä, suoria vatsoja ym. liikkeitä, niin tarkoituksena oli alunperin että oisin tehny vaakahackin jälkeen askelkyykkyä ja joitain muitakin jalkaliikkeitä. Jalat tuli kuitenkin niin älyttömän kipeiksi pelkästä vaakahackista, oikesti ne oli niinku löysää makaronia ja hyvä että pääsin salilta käveleen pois, että ehkä oli ihan hyvä etten päässy tekemään kunnon killer-treeniä.. En varmaan ois nimittäin pystyny käveleen pariin päivään. Ens kerralla sitte!
- 5 min. kuntopyörä
1. vaakahack leveä standi 8-10 laattaa/4x8-15
2. vaakahack kapea standi 8-10laattaa/4x9-13
25 min.

TI = Eilinen yläkropan treeni meni ihan hyvin, sain hienkin kunnolla pintaan. Tein mavea ekaa kertaa melkein vuoteen, oli kivaa! Painoja en vielä uskaltanu laittaa hirveästi, täytyy taas kattoa että tekniikka pysyy kasassa. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa, ehkä vielä joskus saan vedettyä taas minun ennätyspainot, jotka oli muistaakseni 75kg :)) Ens yläkropan treenissä vaan pitää piettää nopeampaa tahtia yllä, nyt tein vain kuus liikettä ja aikaa kului aika paljon.
- 5 min. juoksumatto
1. ylätalja leveä myötäote 30kg/4x9-13
2. alatalja v-kahvalla 20kg/4x8-12
3. mave 30-35kg/3x12
4. penkkipunnerrus smithissä 17.5-20kg/4x8-15
5. vinopena vipuvarsikoneessa 10kg/3x8-12
6. ristikkäistaljavedot sivuilta 1laatta-1laatta+1kg/4x13-15
67 min.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Haluan kans salille takas!! :)

Henni kirjoitti...

Pitää mennä joskus yhessä treenaan! :) Vaikka joku vkloppu!

Anna kirjoitti...

Kylläää! Mun pitäs vaan ensin ostaa kortti ;))