30 syyskuuta 2013

22 minuutin pikapizzat

Tein joku aika sitten pizzaa, josta latasin kuvan minun instagrammiin.
Nyt eräs lukija kyseli, että voisinko kertoa pizzan ohjeen - tottakai!
Tässäpä tulee pikapizzan ohje. Valmistuksessa meni siis tasan 22 minuuttia: kello lyötiin käyntiin kun napsautin uunin päälle ja aloin kaivamaan jääkaapista tarvikkeita. Kello sammutettiin kun pizza oli valmis tarjoiltavaksi. 
Herkullisempaa, helpompaa ja nopeampaa ei ole olemassakaan!
Mikäs tämä nyt on, Jamie's Henni's 30-Minute Meals?


Tomaatti-mozzarella-basilika-kinkku-pizza (2kpl)
~ 2 Fazer täysjyvä rullarieskaa tai Vaasan Lapin Rilla (rieska kuin tortilla) tuorepizzapohjia
~ useampi kourallinen juustoraastetta, maun mukaan
~ pari rkl tomaattipyreetä
~ n. 10 viipaletta kinkkua
~ n. 100 g miniluumutomaatteja / kirsikkatomaatteja
~ 15-20 basilikan lehteä
~ ½-1 pallo mozzarellaa

Levitä rieskat pellille. Sivele ohut kerros tomaattipyreetä pohjien päälle ja levitä päälle juustoraastetta. Suikaloi kinkku ja lisää se. Paista pizzoja 225-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia. Levitä päälle pilkotut tomaatit, revitty mozzarella ja basilikan lehdet. Tarjoile!
Tästä voi tehdä niin paljon erilaisia variaatioita! Basilikan voi korvata rucolalla, mozzarellan fetalla ja kinkun lisäksi voi laittaa ananasta. Pizzan voit syödä perinteisesti sliceina tai sitten käärimällä rullalle... mmmm...

Ei kommentteja: